23/7/14

Εκεί που πήγε για μαλλί, βγήκε και κουρεμένος


ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ανδρέας Ναούμης. Ο γνωστός, πασίγνωστος από τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία δημοσιογράφος. 

Το θέμα έχει να κάνει με τη μοριοδότηση των δημοσιογράφων που πήραν μέρος στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ.

Οπως αναφέρεται, λοιπόν, στη σχετική ιστοσελίδα, ο εν λόγω Ναούμης κατέθεσε ένσταση και εύλογα διερωτάται: «Με ποιο αιτιολογικό αγνοείται δίπλωμα προπονητή της ΟΥΕΦΑ; 

Οταν αξιολογούμαι για αθλητικές ειδήσεις και περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων, θα είχε περισσότερη αξία αν είχα πτυχίο θεολογικής ή άλλης σχολής, άσχετης με την ειδικότητα που ασχολούμαι;». Ετσι πάει.

Κατά τη Ναούμια λογική, η αξία ενός πτυχίου όταν πρόκειται για αθλητικό συντάκτη είναι για πέταμα. Αχρηστη. Εκεί που πήγε για μαλλί όμως ο Ναούμης, βγήκε και κουρεμένος. 

Οπως προκύπτει από τη σχετική απάντηση, όχι μόνο το δίπλωμα του προπονητή δεν του αναγνώρισαν, αλλά διαπίστωσαν ότι «το δίπλωμα γερμανικής που έχει προσκομίσει αφορά τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Ναούμη κι όχι τον ίδιο και συνεπώς αφαιρούνται 100 μόρια για τη γνώση της γερμανικής».

Ντροπή και αίσχος για τη συμπεριφορά απέναντι σ' έναν δημοσιογράφο με 165 βεβαιωμένους μήνες προϋπηρεσίας. Και τι αλλάζει δηλαδή αν το δίπλωμα γερμανικών είναι της γυναίκας του; Το ίδιο είναι. 

Κι όχι μόνο επειδή τα δύο ονόματα αρχίζουν από Αλφα. Οποιο πρόβλημα έχει σχετικά με τη γερμανική απευθύνεται στη σύζυγό του και το λύνει στο λεπτό. Σημασία έχει η δουλειά να γίνεται. Σε ποιον ανήκει το πτυχίο είναι το τελευταίο. Κατά συνέπεια, κάτω τα χέρια από τον Ανδρέα Ναούμη.

Κώστας Καίσαρης -http://www.sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me