16/7/14

Ο φαύλος του ΟΛΠ και το καλαμπούρι των αποκρατικοποιήσεων

Γράφει το Παρατηρητήριο του Lykavitos.gr Τίποτε δεν άλλαξε το μνημόνιο. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Φτάνει για να το καταλάβεις μια ματιά στον Πειραιά.


Εκεί τα συνδικαλισταριά του ΟΛΠ με μπροστάρη τον Ανωμερίτη συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια με την ιδιωτικοποίηση. Το αντάρτικο κατά των Κινέζων υπονομεύει και υποσκάπτει τη μόνη ουσιαστική ιδιωτικοποίηση που έχει δει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Οι ηγεσίες αλλάζουν αλλά οι Κινέζοι πάνε κι έρχονται στη χώρα χωρίς να σταματούν να τα χώνουν. Όποιος διαβάζει μεταξύ των γραμμών καταλαβαίνει ότι έβαλαν φράγκα και στην τελευταία στραβο – δημοπρασία ελληνικών ομολόγων λόγω Πορτογαλίας.

Άρα είναι εδώ για να μείνουν. Το ατύχημα είναι ότι έχουν μείνει και τα συνδικαλισταριά του ΟΛΠ. Με την ανοχή του σάπιου κατεστημένου του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά όπως ο Μήτσος Καρύδης που ‘σπρωξε η Βάσω, που τον έσπρωξαν όλα τα ΠΑΣΟΚοδημοσιογραφικά συστήματα της τελευταίας δεκαπενταετίας, να βγει βουλευτής δεν μπορεί. Δεν το ’χει.

Αλλά δεν φταίνε ούτε οι τυπικοί, ούτε οι κομματικοί, δηλαδή Ανωμερίτηδες, Καρύδηδες και άλλοι. Φταίει ο χοντρέλας Βενιζέλος που ανέχεται και υποθάλπτει τέτοια φαινόμενα.

Ο μπιστικός του Αγγελούδης είναι στον ΟΛΘ. Και ο κολλητός του Μπουτάρης μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση εκεί. Το χάλι στον ΟΛΠ είναι άλλη μια απόδειξη της απόλυτης φαυλότητας του χοντρο – Βενιζέλου. 

Αλλά και της ανικανότητας του ΤΑΙΠΕΔ, που το μόνο που κάνει είναι να πληρώνει αδρά συμβούλους με ανύπαρκτο έργο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me