1/7/14

Επιτέλους σύμπραξη στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σούπερ Λιγκ: Με την στήριξη όλων, νέος πρόεδρος ο Αγραφιώτης

Σούπερ Λιγκ: Με την στήριξη όλων, νέος πρόεδρος ο Αγραφιώτης
Ο Τάκης Αγραφιώτης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, όπως αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Επιτέλους σύμπραξη στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.  Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ -ιδιαίτερα οι μεγάλες- αποφάσισαν να ορίσουν κοινό υποψήφιο για την προεδρία του συνεταιρισμού, ο οποίος και φυσικά ψηφίστηκε από το σύνολο των ομάδων-μελών.

Πρόκειται για τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη, ο οποίος θα είναι πλέον ο επικεφαλής της Λίγκας.  Ομοφωνία υπήρξε και όσον αφορά τον αναπληρωτή πρόεδρο, που θα είναι ο β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για να τονιστεί το κλίμα σύμπνοιας, οι δύο «αιώνιοι» πρότειναν ο καθένας τον εκπρόσωπο του άλλου. Ας ελπίσουμε πως αυτή η εκλογή θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας εποχής ευρείας συνεννόησης και αλληλεγγύης ανάμεσα στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Αναφορικά με τον Τάκη Αγραφιώτη, πρόκειται για στενό συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη από την εποχή που εκείνος βρισκόταν στους πάγκους μέχρι και την παρουσία του στο υφυπ. Αθλητισμού, στο οποίο ο Αγραφιώτης ανέλαβε χρέη  γενικού διευθυντή. Επιπροσθέτως, ο κ. Αγραφιώτης έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τη διετία 2007-09. Από πέρυσι έχει τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me