17/7/14

Κυριακίδης: Εξαγόρασε τη Μάρμαρα Βώλακα Δράμας


Στην εξαγορά του 100% της εταιρίας Μάρμαρα Βώλακα Δράμας, η οποία είναι δικαιούχος της μίσθωσης και του δικαιώματος εκμετάλλευσης δημόσιου λατομείου μαρμάρων έκτασης 51.062,90 τ.μ., προχώρησε στις 15 Ιουλίου η FHL Κυριακίδης. 


Η FHL Κυριακίδης ανακοινώνει ότι στις 15 Ιουλίου 2014 υπεγράφησαν μεταξύ αυτής ως αγοράστριας και των μετόχων της εταιρίας Μάρμαρα Βώλακα Δράμας Α.Ε. συμβάσεις πώλησης και μεταβίβασης του 100% των μετοχών της δεύτερης.

Η εταιρία Μάρμαρα Βώλακα εδρεύει στο Δήμο Δράμας, έχει μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ ολοσχερώς καταβεβλημένο και διηρημένο σε 600 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας των 100 ευρώ η κάθε μία.

Σύμφωνα με το καταστατικό της εν λόγω εταιρίας, σκοπός της είναι η εκμετάλλευση λατομείων και η παραγωγή, βιομηχανική επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων, λατομικών και βιομηχανικών ορυκτών και ειδικότερα η εκμετάλλευση δημοσίου λατομείου μαρμάρων έκτασης 51.062,90 τ.μ., στη θέση «Μιρνότου» στην Τοπική Κοινότητα Βώλακα της Δημοτικής Ενότητας Κάτω Νευροκοπίου του ομώνυμου Δήμου της ΠΕ Δράμας, του οποίου είναι δικαιούχος της μίσθωσης και του δικαιώματος εκμετάλλευσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me