30/7/14

ΔΕΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕΡΗ!

Νομίζετε ότι τα πολυτελέστερα και καλύτερα ξενοδοχεία βρίσκονται στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Τορόντο και στην Σαγκάη; Αυτό είναι μόνο ένας μύθος! Από τη Νέα Γη στον Καναδά, μέχρι τα υγρά και ομιχλώδη δάση της Ινδίας, έχουν κτιστεί υπέροχα καταλύματα...
με φουτουριστικό σχεδιασμό, μινιμαλιστική διακόσμηση, αλλά και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.


Δείτε τα δέκα εντυπωσιακότερα ξενοδοχεία που ανακάλυψε η Huffington Post, στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου. Αν αντέχετε τα έξοδα ενός μεγάλου ταξιδιού θα μπορούσε κάποιο από αυτά να είναι ο επόμενος προορισμός σας, αν όχι, απλά θαυμάστε τα!


1. Fogo Island Inn. Στη Νέα Γη, στον Καναδά. Οι 29 σουίτες του διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και προσφέρουν μοναδική θέα στον απέραντο ωκεανό! Τα έπιπλα του καταλύματος είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι.






2. Amanoi. Στην επαρχία Ninh Thuan, στο Βιετνάμ. Η διακόσμησή του «παντρεύει» το μοντέρνο στοιχείο με τις παραδοσιακές βιετναμέζικες πινελιές.



3. Dunton River Camp. Βρίσκεται στο Κολοράντο, στις όχθες του ποταμού Ντολόρες και αποτελείται από οκτώ ξεχωριστές πολυτελείς σκηνές, ενώ διαθέτει εστιατόριο και όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς καταλύματος.



4. ION Luxury Adventure Hotel. Στο Selfoss, της Ισλανδίας. Μοναδική τοποθεσία για να θαυμάσει κανείς το Βόρειο Σέλας, να κάνει ιππασία, να περπατήσει στη φύση και μόνο μια ώρα απόσταση από την πρωτεύουσα, Ρεϊκιάβικ.



5. Vivanta by Taj—Madikeri. Στην Coorg της Ινδίας. Γνωστή περιοχή για τα τροπικά ομιχλώδη δάση και τον καλό καφέ. Η διακόσμηση του ξενοδοχείου έχει επηρεαστεί από την τοπική παράδοση.




6. Refugia Lodge. Μοναδικός ο φουτουριστικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στη Χιλή, στο νησί Chiloe.



7.Hotel Domestique. Κοντά τους αμπελώνες της Βόρειας Καρολίνας, το κατάλυμα διαθέτει μόνο 13 δωμάτια και προσφέρει θέα στο Blue Ridge Mountains.



8. The Dean. Στην Providence, στο Rhode Island των ΗΠΑ, το ξενοδοχείο αυτό υπήρξε πρώην καταφύγιο για άστεγους. Η διακόσμησή του συνδυάζει τα vintage με τα σύγχρονα κομμάτια και τα περισσότερα έχουν κατασκευαστεί από ντόπιους καλλιτέχνες.



9. Kura Design Villas. Στην Uvita της Κόστα Ρίκα, το ξενοδοχείο είναι κτισμένο στο μέσον ενός εθνικού πάρκου, εκεί όπου το τροπικό δάσος συναντά τον ωκεανό. Η κατασκευή του συνδυάζει άριστα το πάντρεμα του ξύλου με το γυαλί και το τσιμέντο.



10. 21c Museum Hotel. Στο Σινσινάτι των ΗΠΑ, κτίστηκε στην θέση του παλιού ξενοδοχείου Metropole Hotel και έχει κρατήσει τα ψηφιδωτά πλακάκια και τα περίτεχνα γύψινα του παλιού ξενοδοχείου τα οποία συνδυάζει με την παροχή πολυτελών σύγχρονων ανέσεων! Αυθεντικά έργα τέχνης βάζουν μια πινελιά κομψότητας στο μοναδικό αυτό κατάλυμα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me