24/7/14

Το πιο τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Σκοτώθηκε η κόρη του σε αγώνα που διοργάνωσε ο ίδιος...


Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή κοπέλα από το Τέξας που συμμετείχε σε αγώνα καρτ, όταν το μικρό όχημα αλλά με τον πολύ ισχυρό βενζινοκινητήρα δεν κατάφερε να σταματήσει με αποτέλεσμα να προσκρούσει με εξαιρετική σφοδρότητα επάνω στη μπαριέρα.

Η 14χρονη Kierstin Eaddy δεν ήταν η πρώτη φορά που λάμβανε μέρος σε αγώνες αλλά ένας κακός χειρισμός της λίγο μετά τη γραμμή τερματισμού ήταν αρκετός για να αποδειχθεί μοιραίος για την ίδια της τη ζωή.

Παρ’ ότι το κορίτσι, όπως και όλοι οι αγωνιζόμενοι, φορούσε κράνος, το χτύπημα στην περιοχή του κρανίου ήταν τόσο ισχυρό στο κράνος που οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε αμέσως, απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ο πατέρας της κοπέλας έκανε λόγο για ένα φριχτό ατύχημα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει για την κόρη του ότι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς πέρα από το ανήσυχο πνεύμα της ως έφηβη, πρόσφερε πολλές ώρες της σε εθελοντικές δράσεις σε αυτιστικά παιδιά.

Μια ακόμη τραγική λεπτομέρεια ήταν ότι ο πατέρας της είναι μέλος της Sports Car Club of America που διοργάνωσε και τον αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me