28/7/14

Απίστευτη ομοιότητα φωτογραφιών με διαφορά 26 χρόνων

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Φαίνεται τελικά πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και η γνωστή παροιμία. Σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη βρέθηκε η 25χρονη Χέδερ Κάρνρικ από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν έδειξε μια φωτογραφία του άντρα της με το μωρό της να κοιμούνται στην πεθερά της, διαπιστώνοντας πως είχε και η ίδια τραβήξει μια σχεδόν ολόιδια φωτογραφία πριν από 26 χρόνια.




Πηγή: Reddit

Η 25χρονη μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News λέγοντας πως με τον άντρα της είναι μαζί από την εφηβεία και πως τους αρέσει να τραβούν φωτογραφίες, ιδίως από τη στιγμή που έγιναν γονείς και κυρίως την ώρα που κοιμούνται αγκαλιά με το μωρό τους.
Όταν η Χέδερ έδειξε στην πεθερά της μια φωτογραφία του άντρα της Νικ, αγκαλιά με την κόρη τους, η σοκαριστική αντίδραση της δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Όπως αποδείχτηκε, η πεθερά της είχε τραβήξει ακριβώς την ίδια πόζα πριν από 26 περίπου χρόνια, με τον Νικ ως μωρό και τον πατέρα του, Ραούλ, να τον κρατά αγκαλιά την ώρα που κοιμούνται.

Ακόμη και η 25χρονη μητέρα δεν μπορεί να πιστέψει στην ομοιότητα μεταξύ των δύο φωτογραφιών, δηλώνει ωστόσο, πως τουλάχιστον η μικρή Ιβ δε θα αποκτήσει ποτέ τέτοια γένια.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me