9/3/14

TA ΚΤΗΝΗ

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Υπέκυψε ο 76χρονος που λήστεψαν και κακοποίησαν κουκουλοφόροι

Σε τραγωδία κατέληξε η ληστεία σε βάρος ζευγαριού στη Νέα Λεύκη του δήμου Κιλελέρ Λάρισας, αφού ο 76χρονος τον οποίο κακοποίησαν πριν από λίγες ημέρες οι δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και της 98χρονης κατάκοιτης μητέρας του, υπέκυψε στα τραύματά του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Υπέκυψε ο 76χρονος που λήστεψαν και κακοποίησαν κουκουλοφόροι
Οι ληστές είχαν δέσει και φιμώσει το ζευγάρι, ενώ είχαν γρονθοκοπήσει τον 76χρονο. Τα θύματα Οι νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου σήμερα ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ληστεία είχε γίνει ως εξής: Οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες και γάντια, έστησαν ενέδρα σε 76χρονο, τον οποίο γρονθοκόπησαν την ώρα που αυτός βγήκε στην αυλή του σπιτιού του.
Υπό την απειλή πιστολιού, τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου διαμένει μαζί με την 61 ετών σύζυγό του και την 98χρονη κατάκοιτη μητέρα του.

Εκεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι άγνωστοι συνέχισαν να χτυπούν τον 76χρονο, όπως και τη σύζυγό του, ζητώντας να τους παραδώσουν κοσμήματα και χρήματα.

Αφού έδεσαν το ζευγάρι έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και πριν εξαφανιστούν άρπαξαναπό το λαιμό της 61 ετών γυναίκας ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me