4/2/14

Γιατί αιφνιδιάστηκαν οι ελληνικές Αρχές από την απόφαση για Φιλιππίδη

PROTOTHEMA

Ελλάδα

Γιατί αιφνιδιάστηκαν οι ελληνικές Αρχές από την απόφαση για Φιλιππίδη

Γιατί αιφνιδιάστηκαν οι ελληνικές Αρχές από την απόφαση για Φιλιππίδη
Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους - Εκκρεμεί η δίκη και για δεύτερο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του - Αίτημα για την εκ νέου σύλληψή του αποστέλλει σύμφωνα με πληροφορίες η Αθήνα - Ο πρώην διοικητής του ΤΤ προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική του «περιπέτεια» στην ΤουρκίαΕπείγον αίτημα στις τουρκικές αρχές για την εκ νέου κράτηση του πρώην προέδρου του ΤΤ, Άγγελου Φιλιππίδη, στην Τουρκία, εστάλη από την ελληνική Δικαιοσύνη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και το αρμόδιο τμήμα εκδόσεων επικαλούνται το δεύτερο αίτημα έκδοσής του στην Ελλάδα, που αφορά επισφαλή δάνεια προς τον Παναγιώτη Ευθυμίου.

Οι ελληνικές δικαστικές αρχές πάντως περιμένουν το πλήρες κείμενο της απόφασης του τριμελούς δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, με το οποίο ο πρώην διοικητής του ΤΤ αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων, προκείμενου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Ο πρώην διοικητής του ΤΤ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα ενώπιον τριμελούς δικαστηρίου, το οποίο έκρινε παράνομη τη σύλληψη και έκδοσή του στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας δικηγόρος του, Αθανάσιος Βαρλάμης, είχε παραιτηθεί από κάθε ένσταση, προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα.

Το τουρκικό δικαστήριο, ωστόσο, εφαρμόζοντας το νόμο της χώρας, όχι μόνο άφησε ελεύθερο τον Άγγελο Φιλιππίδη, αλλά δεν του επέβαλε και κανέναν περιοριστικό όρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου αφορά στο πρώτο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για τον πρώην διοικητή τπυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Εις βάρος του, ωστόσο, εκκρεμεί και δεύτερο ένταλμα, γι' αυτό και ο κ. Φιλιππίδης θα πρέπει να παραμείνει επί τουρκικού εδάφους, έως ότου εκδικαστεί και η δεύτερη υπόθεση.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται χρονοβόρα.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Άγγελος Φιλιππίδης προτίθεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, όταν ολοκληρωθεί η δικαστική του «περιπέτεια» στην Τουρκία, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών και να απολογηθεί για τα «αμαρτωλά» δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Λογική 03/02/201423:46Σε λίγο καιρό θα...... "εκδίδεται"... Σε οποία φυλακή και να τον βάλουν. Χαχαχα
Απάντηση
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ 50ρης03/02/201420:34ΒΡΕΕΕΕ ΕΚΛΟΓΕΕΕΕΕΣ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΟΟΟΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απάντηση
Φανατικος ΝΔ 03/02/201420:28Τωρα τι λετε ? Μουγκα. Τσιμουδια. Αμεσως τρεξατε να κατηγορησετε εναν αθωο τραπεζιτη.
Απάντηση
θα βάλει φέσι αληθινό03/02/201420:24Αν εκδοθεεί και τρίτο ένταλμα σύλληψης, τότε έγινε και αυτός Χριστοφοράκος. Θα χάσουμε τα ίχνη του. Αφού αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων, ενώ η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει, τις εκκρεμότητες, όπως έλεγε, τότε τι αναμένει το "χρονοβόρο" δεύτερο ένταλμα σύλληψης. Μάλλον πήγε στην γείτονα φίλη για να φορέσει "φέσι". Αληθινό. Μια και του πάει.
Απάντηση
LΕΝΝΙΝ03/02/201420:12αμα χρεωστας μεχρι 5-10 χιλιαρικα σε κλεινουν μεσα με βιααιο τροπο κια κλαπ τρως κανα χρονο...αμα χρεωστας δις και τρις τοτε σου δινουν και παρασημο...αθανατε σταυριδη! Ολοι στο κολπο του παγκοσμιου καπιταλησμου! πως να παιρνουν απο τους πολλους οι λιγοι! μονο κομμουνισμος ρε!
Απάντηση
Ο -Έλληνας.03/02/201420:02Βλέπετε, φίλοι, πόσο μας αγαπάνε οι γείτονες Τούρκοι. Αμέσως ελεύθερο τον άφησαν τον λαμόγια! Μήπως τους έταξε κάτι που εμείς οι ραγιάδες δεν ξέρουμε??
Απάντηση
Ο-Ελληνας αρχιστοκος.03/02/201420:23Αποτι καταλαβαινω εσενα σε ενοχλουν περισσοτερο οι τουρκοι απο το ιδιο το λαμογιο και τα δισ. που εκλεψε.Δεν νομιζεις οτι γινεσαι "ελαφρως" γελοιος?
Απάντηση
Loukas03/02/201421:13Εσύ, δηλαδή, που επιτίθεσαι άνανδρα στον ανθρωπάκο που λέει την άποψή του, δεν είσαι χοντρογελοίος; Σου προτείνω να μπεις σε κανένα site ερωτικού περιεχομένου, έτσι για να καλμάρεις λίγο τα νευράκια σου και να μην ξεσπάς αναίτια στον κάθε άνθρωπο που εκφράζει την άποψή του.
Απάντηση
vaggman03/02/201419:52Μάλλον τώρα που στην Τουρκία έχουν τα θέματά τους κι αυτοί με τους μιζαδόρους, θα ανοίξουν καμμία έδρα στο Πανεπίστήμιο τους εκεί να διδάσκει ως Καθηγητής Μίζας και Διαφθοράς. . . . Να γίνουν καλοί μαθητές και να μην ξανακάνουν ατζαμοσύνες και βλακείες κι αποκαλύπτονται. Χαζοί έίναι να αφήσουν τέτοια "γνώση" κι εμπειρία να πάει χαμένη; Θα του βρουν και σπίτι - βιλάρα. .. . Στα ώπα ώπα θα τον έχουν. . . Να κάνει διεθνή καρρίερα κι αυτός όπως ο ΓΑΠ.
Απάντηση
ΤΑΚΗΣ03/02/201419:42ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΜΠΟΖΟΥΡΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΛΑΜΟΓΙΑ
Απάντηση
ΕΡΤΝΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ03/02/201419:12Εσεις ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που γραφετε μαγκιες πρεπει να καταλαβετε οτι τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ δεν κυνηγανε τους δικους τους με σκοπο την εκδικηση οπως κανει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ειναι μονοφθαλμη και βλεπει επιλεκτικα. Οταν εχεις κανει κάτι μεμπτο δεν σε διαπομπευουν τα ΜΜΕ και τα παπαγαλακια αλλα αθορυβα σε πανε σε δικη και οτι προκυψει.Εδω στο μπουρδελο που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ ισχυει να πεθανει η κατσικα του διπλανου και ας πινουμε γαλα και οι δυο απο αυτην. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ !! ποτε δεν θα αλλάξεις (αναφερομαι στους σχολιαστες εδω μεσα) ....αντε ΕΛΛΗΝΟΒΛΑΧΟΙ κακομοιρηδες...!!
Απάντηση
Gas03/02/201418:49Με αυτα και μ'αυτα,αν χρωστας το χαρατσι σου (γιατι πολυ απλα δεν εχεις να το πληρωσεις),τρως τοσο μαυρο απο την ελληνικη δικαιη νομοθεσια η οποια απλα σου στερει το δικαιωμα να το γραψεις στο παιδι σου(με το να σου υποθηκευσει το ακινητο το ελληνικο δημοσιο)........ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.......(α ρε Παπαδοπουλε-και χουντικος δεν ειμαι-θα τριζουν τα κοκκαλα σου με τα αισχη,γιατι τα δικα σου ηταν πολυ light μπροστα σε αυτα).
Απάντηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me