4/2/14

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΨΗΛΟΥ" ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ"
Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με όλα όσα είπε ο Κάντας στην απολογία του ανέβασε πριν από λίγο ο "Βηματοδότης" στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και πως απαντά ο "Ψηλός" στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Οσοι έχουν συνομιλήσει τελευταίως με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη αντιλαμβάνονται αμέσως την ανησυχία του, την οποία άλλωστε δεν κρύβει. Ανησυχεί για τις απανωτές δικαστικές παρεμβάσεις στην οικονομική ζωή του τόπου και δεν είναι λίγες οι φορές που επισημαίνει ότι «τα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις οικονομικού κόστους». Δεν παραλείπει μάλιστα να ζητήσει, όπως έκανε και άλλες φορές, επείγουσα συνταγματική αναθεώρηση «ώστε να οριοθετηθούν πλήρως οι εξουσίες». Κατά τον κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί η δικαστική εξουσία να αντικαθιστά τον υπουργό Οικονομικών.
Η ανησυχία αυτή του επίτιμου προέδρου της ΝΔ πηγάζει από το γεγονός ότι οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας είχαν οικονομικό κόστος. Ισως αυτός είναι ο λόγος που επιμένει να λέει στους συνομιλητές του ότι «πρέπει να σοβαρευτεί η Ελλάδα».
Για άλλον θα τα λένε
Σας πληροφορώ ότι τον κ. Κ. Μητσοτάκη ουδόλως απασχολούν όλα αυτά τα οποία ειπώθηκαν στην απολογία του κ. Αντ. Κάντα για τις μίζες και για τον... «άπληστο πατέρα». Και ξέρετε γιατί; Επειδή όπως έλεγε σε συνεργάτες του: «Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτών των κυρίων που τα λένε όλα αυτά. Δεν έχω ιδέα. Δεν νομίζω ότι τα είπαν όλα αυτά για μένα. Τι παιχνίδια παίζουν δεν το ξέρω...» και τελειώνει τη συζήτηση εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me