6/2/14

Νέες “γαργαλιστικές” αποκαλύψεις για τον άτακτο, πρώην Πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και τη Λίζ Χάρλει

17399100_Bill_Clinton_and_Liz_Hurley_at_a_Charity_Ball_3113948.limghandler

Δεκαέξι χρόνια μετά την αποκάλυψη της «ανάρμοστης σχέσης» που είχε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ με την ασκουμένη στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία λίγο έλειψε να του στοιχίσει την προεδρία, το φάντασμα ενός σεξουαλικού σκανδάλου στοιχειώνει για μια ακόμη φορά τον Μπιλ Κλίντον.
Αυτή τη φορά οι φήμες κάνουν λόγο για εξωσυζυγική ερωτική σχέση του 67χρονου Κλίντον με τη διάσημη ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, η οποία διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο.
Ο δεσμός τους φέρεται να άρχισε το 1998, όταν ο Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και παντρεμένος με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία παραμένει σύζυγός του και ετοιμάζεται, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, να διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία της χώρας.
Μάλιστα, ο Κλίντον και η Χάρλεϊ εμφανίζονται να έκαναν σεξ την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η Χίλαρι!
Την «αποκάλυψη» έκανε ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε κανονίσει συνάντηση στο φερόμενο ως «παράνομο ζευγάρι». Η Χάρλεϊ όμως διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή τη φημολογία και απειλεί με μηνύσεις.
«Γελοίες και ανόητες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθείς. (Η υπόθεση βρίσκεται) στα χέρια των δικηγόρων μου» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.
Ο Σάιζμορ, ο οποίος πρόσφατα ακολούθησε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, φέρεται να αναφέρει σε ηχητικό μήνυμα ότι ο Μπιλ Κλίντον τον είχε προσεγγίσει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο και του είχε ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα δεσμό.
«Ο Κλίντον ναύλωσε πτήση από το Λος Αντζελες για να βρεθεί η Χάρλεϊ στον Λευκό Οίκο, όπου πέρασε τέσσερις ημέρες» ανέφερε ο ηθοποιός. Το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα επικαλείται ο ιστότοπος Radaronline.com.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me