Από τον Κάρμα Νιόλα

Aρκετό ξύλο και δακρυγόνα έφαγες, δε νομίζεις;

Αρκετά αγανάκτησες στη πλατεία Συντάγματος χωρίς αποτέλεσμα.
Τώρα ήρθε η ώρα να τους συντρίψουμε, να διαλύσουμε τα  διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας, τα οποία είμαι εσύ, εγώ και ο διπλανός μας. Από σένα κι από μένα αντλούν την δύναμή τους, εμείς θα την τραβήξουμε σαν χαλί κάτω από τα πόδια τους.


Πως; Είναι πολύ απλό.


Με την εφαρμογή στην πράξη της άμεσης δημοκρατίας. Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να δημιουργήσουμε μέσα από το διαδίκτυο πολλά μικρά (στην αρχή) κόμματα. Αυτά θα είναι η απάντηση των πολιτών στα κόμματα-πατσαβούρες μια χούφτας επιχειρηματιών νταβατζήδων που κυβέρνησσαν την Ελλάδα, από το 1974 ως σήμερα, κατασκευάζοντας είδωλα για τον ανόητο λαό.


Πάρε λοιπόν την ζωή σου στα χέρια σου. Απέδειξε ότι είσαι σκεπτόμενος πολίτης κι όχι ανεγκέφαλος λαός, μάζα που πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος των ΜΜΕ. Μάλιστα αν καλοσκεφθείς ποια βλαχαδερά-δημοσιογράφοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ- διευθύνουν τα ΜΜΕ της μεταπολίτευσης θα ντραπείς για την κατάντια σου.


Λοιπόν το διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείς από τους καθεστωτικούς Γκαίμπελς των 5-6 ραμολί της διαπλοκής καθώς και, των νεότερων σε ηλικία, τσογλανιών που είναι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
Γράψε λοιπόν τα φερέφωνα της διαπλοκής στα παλιά σου τα παπούτσια και πάρε την πρωτοβουλία για να δημιουργηθούν νέα κόμματα από τους πολίτες.


Για παράδειγμα είναι αδιανόητο οι αγρότες να μην έχουν το δικό τους κόμμα, το Αγροτικό και να περιμένουν από ταμήλους και τζαμτζήδες την σωτηρία τους.


Είναι απαράδεκτο οι Φιλόζωοι να μην έχουν το δικό τους κόμμα ώστε να μπορούν να υπερασπισθούν τα αθώα τετράποδα. Είναι απαράδεκτο οι Αντιεξουσιαστές-όσο αντιεξουσιαστές κι αν είναι-να μην συμμετέχουν στις εκλογές με το δικό τους κόμμα και να κάνουν την χάρη στο σύστημα να απέχουν.

Με τον ίδιο τρόπο κι άλλες κοινωνικές ομάδες πρέπει να μπουν στην διαδικασία να κάνουν τα δικά τους κόμματα.
Με χαρά μάθαμε πως το μικρό κόμμα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την δική του εφημερίδα. Ελπιδοφόρα είναι και η μάχη που δίνει ο Δημήτρης Καζάκης με το ΕΠΑΜ.

Ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι ο σίφουνας Πολύδωρας είναι έτοιμος να προχωρήσει στην δημιουργία του δικού του κόμματος.
Η πολυδιάσπαση της διεφθαρμένης πολιτικής κάστας και η δημιουργία πολλών νέων κομμάτων θα κάνει απαγορευτική την ισχυρή πλειοψηφία ενός κόμματος, διεφθαρμένου από τα γεννοφάσκια του, τύπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Με χαρά ακούσαμε ότι απλοί πολίτες, Ελληνίδες της διπλανής πόρτας, όπως η ηρωική Μιράντα Παπασταύρου του Συλλόγου Πεσόντων Αεροπορίας, ετοιμάζει μια πολιτική πρωτοβουλία αντί να περιμένει από ανεγκέφαλα φασιστοειδή-καραβανάδες να βγουν μπροστά και να υφαρπάξουν την ψήφο των συγγενών των ηρώων-πολλοί από τους οποίους χάθηκαν πετώντας με ελαττωματικά αεροσκάφη εξαιτίας των μιζαδόρων της διαπλοκής.




Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η πρωτοβουλία της Αυγής Βουτσινά, η οποία είναι στέλεχος επιχειρήσεων και η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την καταλυτική επειχειρηματολογία της απέναντι στον Βρούτση στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, να φέρει σε επαφή μικρούς (και μεγαλύτερους επιχειρηματίες) από ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε άνθρωποι που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και δεν είναι ανεπάγγελτοι πολιτικοί κηφήνες να πάρουν την ζωή και την αξιοπρέπειά τους στα χέρια τους. (Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας στο bepartofhistory@gmail.com)


Λοιπόν μην διστάζετε ούτε στιγμή. Πολλά μικρά νέα κόμματα από τους πολίτες που μοχθούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, είναι η απάντηση στην διεφθαρμένη πολιτική ελιτ της χώρας.


Ελάτε να τους κόψουμε τα φτερά που τους δανείσαμε για λίγο κι εκείνοι πέταξαν στην χλιδή και στις αρπαχτές και μας μετέτρεψαν σε άβουλες μηχανές καταβολής χαρατσιών.  

Ελάτε να τους συντρίψουμε ήρεμα, απαλά, βελούδινα. Ας τους αφήσουμε μόνους τους, χωρίς το στρατό των ψηφοφόρων τους (όλους εμάς τα κορόιδα) και τότε καθώς θα είναι μόνοι και αδύναμοι ας τους πετάξουμε σε εκατοντάδες πεινασμένες ύαινες...