Φορώντας ένα καυτό μαύρο κολλητό φόρεμα, με ένα τεράστιο άνοιγμα στην πλάτη-από την τελευταία κολεξιόν της Γωγώς Μαστροκώστα-η Φαίη Σκορδά μπήκε αποφασισμένη στο πλατό να πάρει όλο το χαρτί και την εκπομπή πάνω της. Ήθελε μ΄αυτό το τρόπο να κοντράρει την Τζένη Μπαλατσινού στο απέναντι κανάλι ποντάρωντας στα χρόνια που τις χωρίζουν αλλά και στο γεγονός ότι η Τζένη υπερασπίζεται πλέον το προφίλ της μητέρας, ρόλος που της ταιριάζει καλύτερα.
-Ντύθηκες σαν ξέκωλο σήμερα...
της πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στο σκηνοθετημένο καλαμπουράκι αλλά η Φαίη δεν έδειξε να χαμπαριάζει. Από την άλλη η Σάσα που είναι ψηλή και αδύνατη ντυμένη με ένα τιγρέ επίσης κολλητό φόρεμα, δεν μπορούσε να την ανταγωνιστεί μια και η Φαίη είναι πιο sexy  και παίζει στο γήπεδό της χωρίς αντίπαλο.
Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν-ούτε καν ο Λιάγκας-είναι ότι ένα μήνα πριν η Φαίη συνοδευόμενη με τον Γιάννη Λάτσιο πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντήσουν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.
Εκείνος μπήκε αμέσως στο ψητό
-Φαίη εγώ και ο Αντώνης, πιστεύουμε ότι είσαι η πιο sexy Eλληνίδα. Πιο  sexy ακόμη και από την Άννα Βίσση. Με εντολή του Αντώνη σου αναθέτουμε να εκμαυλίσεις με τις sexy εμφανίσεις σου τις αθώες και αγνές ψυχές των Ελληνίδων καθώς και των ανδρών τους. Θα είσαι για το Μέγαρο Μαξίμου το πιο αποτελεσματικό φιλομνημονιακό όπλο, πιο πολύ και από τον Μπάμπη. Εσύ και η Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα η Εθνική μας κόστισε και λίγο παραπάνω με τους πεινασμένους Ρουμάνους...
Η Φαίη δεν χρειάζονταν ιδιαίτερη προσπάθεια για να είναι sexy και ο εγκεφαλικός Χρύσανθος είχε καταφέρει πολύ εύκολα αυτή τη φορά να φέρει μία ακόμη επικίνδυνη αποστολή σε πέρας....