7/10/13

Εταιρία τηλεπικοινωνιών εισέρχεται στη μουσική

Φέρνει στους καταναλωτές τη συνεργασία με τη πλατφόρμα akazoo
Εταιρία τηλεπικοινωνιών εισέρχεται στη μουσική



 
Η ψηφιακή επανάσταση της ευρυζωνικότητας, η οποία έστω και με τους γνωστούς αργούς «ελληνικούς» ρυθμούς φέρνει όλο και περισσότερη τεχνολογία στη ζωή μας, προτάσσει τη μουσική στο προσκήνιο των επικοινωνιών.

Μετά την συνεργασία της Vodafone με τo Napster και την έλευση του Spotify εν Ελλάδι, ήρθε και η ώρα για το akazoo, την ψηφιακή μουσική υπηρεσία των 15 εκατ. τραγουδιών, την οποία φέρνει στους έλληνες καταναλωτές η hellas online. Όπως αναφέρουν στελέχη της hol, προηγήθηκε αρκετή προεργασία τους προηγούμενους μήνες, με στόχο να συνδυαστεί το akazoo με την παροχή των υπηρεσιών της hol.

Έτσι, η hol γίνεται ο πρώτος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου, που «ρίχνει» στην αγορά υπηρεσία streaming μουσικής για τους συνδρομητές της. «Το hol music club by akazoo έφτασε και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της hellas online να απολαύσουν εκατομμύρια τραγούδια, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, μέσω του υπολογιστή, του κινητού και του tablet» αναφέρει η εταιρία. Η νέα υπηρεσία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη μουσική υπηρεσία Akazoo της InternetQ (μία τεχνολογική εταιρία που ξεκίνησε από την Ελλάδα και διεθνοποιήθηκε) και θα παρέχεται στους συνδρομητές της hellas online δωρεάν για τρεις μήνες δοκιμαστικής περιόδου χωρίς καμία δέσμευση.  

Όπως αναφέρει η hol, με το hol music club by akazoo, ο χρήστης της υπηρεσίας θα μπορεί να ακούει μουσική μέσω streaming από οποιοδήποτε browser και μέσω mobile εφαρμογής για android κινητά και tablets καθώς και συσκευές iPhone. «Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των τραγουδιών που θα ακούσει ο συνδρομητής καθώς και καμία χρονική δέσμευση στο χρόνο χρήσης της υπηρεσίας» σημειώνει.

Επίσης, θα μπορεί να αναζητήσει τραγούδια μέσα από μια συλλογή 15 εκατ. κομματιών από την ελληνική και την ξένη δισκογραφία, αλλά και να δημιουργήσει playlists με τραγούδια της επιλογής του για ατελείωτες ώρες. Μάλιστα, στην mobile εφαρμογή θα έχει την  δυνατότητα offline αναπαραγωγής (χωρίς τη χρήση WiFi ή 3G δίκτυου).

«Το hol music club by akazoo είναι διαθέσιμο για όλους τους υφιστάμενους και δυνητικούς οικιακούς πελάτες που χρησιμοποιούν το my hol. Όλοι οι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία hol music club by akazoo μέχρι τις 31/10/2013 θα δικαιούνται 3 μήνες δωρεάν δοκιμαστική χρήση, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση» σημειώνει.

Οι χρήστες της υπηρεσίας "hol music club by akazoo" θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την οικονομικότερη υπηρεσία των € 3,99 ευρώ ανά μήνα με πρόσβαση μόνο από browser είτε την hol music club premium έναντι €6,99/μήνα, η οποία μπορεί να λειτουργεί σε κινητά και ταμπλέτες, με δυνατότητα αναπαραγωγής τραγουδιών χωρίς WiFi ή GPRS/3G σύνδεση.

«Η υπηρεσία hol music club by akazoo διευρύνει τo portfolio υπηρεσιών ψυχαγωγίας που προσφέρει η hellas online. Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη μας,  υιοθετούμε τις νέες παγκόσμιες τάσεις και αξιοποιούμε την τεχνολογική υπεροχή του οργανισμού μας ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας» δήλωσε ο διευθυντής Marketing της hellas online, κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me