19/10/13

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 45χρονος που λήστεψε την Γενική Τράπεζα στα Γιάννενα!


Όπως αποκάλυψε το epirusgate,μία πρωτοφανής ιστορία απόγνωσης και ανθρώπινου δράματος κρυβόταν πίσω από τον δράστη της ληστείας που σημειώθηκε... σε υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας στα Γιάννενα.

Ένας Γιαννιώτης 45χρονος επαγγελματίας, πατέρας δύο παιδιών, βουτηγμένος στα χρέη, κρατώντας με το τρεμάμενο χέρι του ένα μαχαίρι, εισήλθε στο υποκατάστημα Τράπεζας και απαίτησε τις εισπράξεις. Δίχως να απειλήσει κανέναν, έβαλε στις τσέπες του 11.140 ευρώ και εξήλθε ανενόχλητος.

Εν συνεχεία επισκέφτηκε μία άλλη τράπεζα και κατέθεσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε λογαριασμό εταιρείας! Μέσα σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, νιώθοντας ενοχή για την πράξη του, έσπευσε να δει τη σύζυγό του που εργάζεται σε φούρνο, 150 μέτρα μακριά από το αστυνομικό μέγαρο των Ιωαννίνων. Λίγα λεπτά μετά άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων τον συνέλαβαν.

Χθες,ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, o οποίος και διαπίστωσε πως είχε απέναντι του, έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με λευκό ποινικό μητρώο. Δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και όπως εκατομμύρια πολίτες, στην Ελλάδα του μνημονίου, έτσι και ο ίδιος ασφυκτιούσε από τα χρέη!

Έτσι,μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ θα παρακολουθείται στενά από ειδικούς επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη.

epirusgate.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me