10/8/13


https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnd2zjIb4TTVrmHSgAYdKpdRqb6ZOHAUWTfBWp1jyZ3UiaJzDtqA

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:

Τεχνικά ο Γενικός Δείκτης αρχίζει να παίρνει απόσταση ασφαλείας από τον κινητό μέσο των 200 ημερών, η διάσπαση του οποίου στις 918 μονάδες έγινε πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν και χωρίς να χρειαστεί κάποιο πισωγύρισμα για την ανάκτηση δυνάμεων. 

Έχοντας αυτή την απόσταση ασφαλείας από τις 920 μονάδες ο Γενικός Δείκτης θα επιβεβαιώσει την αλλαγή της μακροπρόθεσμης τάσης σε ανοδική μέσα στο χρονικό φίλτρο των τριών ημερών.

Επισημαίνεται ότι μετά από τις ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Ελλάκτωρ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Τιτάν, ΔΕΗ, Μοtor Οil, Eλληνικά Πετρέλαια, Μυτιληναίος, την διάσπαση του κινητού μέσου των 200 ημερών επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα και η Alpha Βank

  • Πρώτη από τον τραπεζικό κλάδο - η οποία έχει επιστρέψει στα προ αυξήσεων κεφαλαίου επίπεδα διαπραγμάτευσης στην προσαρμοσμένη τιμή της.
Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε σχεδόν στο υψηλό της διακύμανσης όπως και οι τρεις προηγούμενες, δείγμα της ισχυρής δυναμικής που χτίζεται από τα νέα σήματα αγορών που ενεργοποιούν οι τεχνικοί δείκτες σε επιμέρους δεικτοβαρείς μετοχές. 

Οι ταλαντωτές ωστόσο μετά από δύο μήνες επέστρεψαν σε υπεραγορασμένες ζώνες τιμών γεγονός το οποίο αυξάνει το ενδεχόμενο της κατοχύρωσης κερδών σε πρώτη φάση...
  • χωρίς να παραγνωρίζονται οι εσωτερικές διορθώσεις που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της εβδομάδας που τελείωσε ή ο χαμηλός τζίρος που έχει παρατηρηθεί σε αυτές τις διορθωτικές κινήσεις. 
Όπως και να έχει η τεχνική εικόνα βάζει πλέον το ενδεχόμενο των 1000 μονάδων ως άμεσο στόχο στο κοντινό μέλλον παρά τις όποιες ενστάσεις τζίρου ή εποχικής ανάπαυλας που δικαιολογημένα ενδεχομένως οι επαγγελματίες της αγοράς μπορεί να διατυπώνουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me