29/5/13

Χ.Α.: ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ(;)...


Χ.Α. - ΑΓΟΡΑ: Σοβαρός σχολιασμός δεν χωρεί και το αντιλαμβάνεσθε. Μόνον αγορά δεν θυμίζει αυτό το ''συνοθύλευμα'' των τελευταίων εβδομάδων. Έρχονται τώρα και τα αποτελέσματα για να απομακρύνουν ακόμα πιο πολύ τον συνειδητοποιημένο επενδυτή.
 

ΒΕΒΑΙΑ την τάση της αγοράς την υπαγορεύουν οι ''γνωστοί - άγνωστοι'' και άντε τώρα να μαντέψεις τι έχουν κατά νου. Μακάρι πάντως να σχεδιάζουν να το ''τραβήξουν πάνω το μαγαζί τους'' ...
 

ΟΤΕ: Με το που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και παρά τις εκθέσεις και τα καλά λόγια των αναλυτών, φαινόταν ότι η αποτίμηση του οργανισμού στα 3,82 δισ. ευρώ δεν έστεκε. 

ΟΤΕ: Με 7 αρνητικές στις 9 συνεδριάσεις (έκτοτε) διόρθωσε την τιμή του από τα 7,8000 στα σημερινά 6,5000 ευρώ που τον αποτιμούν σε 3,2 δισ. ευρώ. Αλλά και πάλι δεν είναι φθηνός.
 

ΟΤΕ(Ι): Φυσικά όπου θέλουν μπορούν να τον πάνε τον τίτλο, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Τώρα για την αποτίμηση της ΕΕΕ στα 7,5 δισ. ευρώ καλύτερα να μην το σχολιάσουμε.

ΕΛΠΕ + ΜΟΗ: Στο -5% και φυσιολογικό ήταν, αφού δεν επιβεβαίωσαν τα ''παχειά λόγια'' που διαβάζαμε τον περασμένο χρόνο. 


  • Μπορεί να μην φταίνε οι ίδιες και να τις υποχρέωσαν οι δυσμενείς συνθήκες αλλά εκείνο που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα. Και οι υποχρεώσεις τους δεν είναι αμελητέες, κάθε άλλο...

ΤΟ... τσιμέντο να γίνει, κάθε άλλο παρά ταιριάζει στη περίπτωση της πολύπαθης ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που βάλθηκε να σπάσει τα κοντέρ στα αποτελέσματά της. ''Καμμένη γη'' στη κυριολεξία.

 

ΔΕΝ έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στη Σιδενόρ, που στην 5ετία έχει χάσει από τα ίδια της κεφάλαια 200 εκατ. ευρώ(!!). 

  • Απλά να θυμηθούμε, ότι στη χρήση του 2007 τα κέρδη της είχαν ανέλθει σε 91 εκατ. ευρώ και στο 2008 σε 30 εκατ. ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Αψογος ΔΝ. Τα ειπες ολα. Γενικα εχουμε πολυ ασχημα τριμηνα, πολυ χειροτερα κι απο του 2012. Κατι πρεπει να γινει με την υπερφορολογηση και το ενεργειακο κοστος,αλλιως θα κλεισουν και εταιρειες σηματωροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me