30/8/14

«Έσκασε η βόμβα» με Μήτρογλου!

«Έσκασε η βόμβα» με Μήτρογλου!
30.08.2014 - 21:02
Η μεγάλη επιστροφή είναι πλέον γεγονός, αφού ο Κώστας Μήτρογλου πετάει απόψε κιόλας για την Αθήνα, ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πώς συμφώνησε η Φούλαμ!
Μία... ανάσα από την επιστροφή του στο Λιμάνι είναι ο Κώστας Μήτρογλου, αφού το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φούλαμ και ο Έλληνας επιθετικός γυρίσει «σπίτι» ως δανεικός για ένα χρόνο.

Ο αγγλικός σύλλογος εφόσον δεν βρήκε κάποια άλλη καλύτερη πρόταση, έκανε δεκτή αυτή του Ολυμπιακού, ο οποίος χειρίστηκε άριστα την συγκεκριμένη υπόθεση, περίμενε σχεδόν έναν μήνα και τελικά κατάφερε να προσθέσει τον «Μητρογκόλ» στο ρόστερ του.

Η Φούλαμ είχε στα χέρια της και δύο προτάσεις από την Κρίσταλ Πάλας και την ΚΠΡ, ωστόσο καμία δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτή του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε και η δεδομένη επιθυμία του Έλληνα φορ να γυρίσει στην Ελλάδα, ώστε να κάνει ένα... restart!

Ο Μήτρογλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Την Κυριακή θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του.

Διαβάστε κι αυτό: «Βόμβα»! Ξαφνικός χωρισμός για Ρομπέρτο – Μάρτα! (ΦΩΤΟ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me