10/5/13

ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ και δεν θέλουμε να τα σχολιάσουμε χρονιάρες μέρες...

Α). Στην πώληση 3.000.000 μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, συνολικής αξίας 912.693 ευρώ, προέβη στις 9/5 ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Σάλλας. Η πώληση έγινε με σκοπό την συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της...

Β). Την πρόθεση πώλησης έως 15 εκατ. μετοχών της Alpha Bank από μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου ώστε να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου, ανακοίνωσε νωρίτερα χθες η τράπεζα.   Σημειώνεται ότι λίγο πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης ''πέρασαν'' (9) εννέα πακέτα συνολικού ύψους 14.2 εκατ. τμχ του 2,65% της ΑΛΦΑ μέσω του ΧΑ. Με τιμή στο 1,25 ευρώ, η συνολική αξία των συναλλαγών ανήλθε σε 17,74 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όπως επεσήμαινε νωρίτερα η τράπεζα: " Η Alpha Τράπεζα Α.Ε. ανακοινώνει, κατόπιν αντιστοίχων ενημερώσεων αυτής, ότι Εκτελεστικά Μέλη, περιλαμβανομένου του Προέδρου, του Διοικητικού της Συμβουλίου προτίθενται, υπό την ιδιότητά των ως μετόχων της Τραπέζης, να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Και προς το σκοπό χρηματοδοτήσεως της υπόψη συμμετοχής των, να πωλήσουν έως 15 εκατ. μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και κυριότητος ή συμφερόντων των ιδίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me