27/7/15

Με μήνυμα φίλου [ιατρού το επάγγελμα] του Νk.Μnk

Καλησπέρα σ΄ όλους τους φίλους. 

Ανέκδοτο έχει σήμερα. Και μάλιστα ιατρικό. 

Ασφαλώς δεν είναι ανέκδοτο επιπέδου επιστημονικής φαντασίας όπως η Αλαφουζιάδα της Καθημερινής ( που κατάντησε ! η έγκυρη εφημερίδα της Ελ. Βλάχου ). 

Αφού δεν έβγαλε άκρη με τον Ολυμπιακό και τα κυπατζίδικης έμπνευσης σενάρια των παρακολουθήσεων, τώρα “αποκάλυψε” τις υποκλοπές των ΑΦΜ του υπουργείου οικονομικών, από τον Βαρουφάκη, που σημειωτέον είχε τα κλειδιά των συστημάτων του υπουργείου του. 

Κάτι δλδ, σαν ο φίλος ΦΣΚ να φωνάζει κλειδαρά, γιά να του ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, με τα κλειδιά της πόρτας στο χέρι. Το χειρότερο είναι πως ασχολείται... όλη η Ελλάς ! με αυτές τις ανοησίες. Αφού ξανατονίσω πως η περίπτωση Αλαφούζου είναι αρμοδιότητος ειδικού, έρχομαι στο ανέκδοτο : 

“Ένας Αφρικανός γιατρός λέει στον Μαμαντού  τον υπηρέτη και βοηθό του: Άκου, Mαμαντού, μιάς και αύριο δεν έχω αρρώστους, θα πάω για κυνήγι, αλλά δεν θέλω να κλείσω την κλινική, λοιπόν αν έρθει κανείς ασθενής, εξυπηρέτησέ τον όσο γίνεται...  Εντάξει γιατρέ, λέει ο Mαμαντού.

Την επομένη ρωτάει ο γιατρός :  Λοιπόν; Πως πήγε η μέρα χθες; Ο Mαμαντού αναφέρει πως ήρθαν 3 ασθενείς.     Ο πρώτος είχε πονοκέφαλο και τούδωσα ασπιρίνη. Πολύ ωραία, Mαμαντού, κι'ο δεύτερος; Ο δεύτερος είχε καούρες στο στομάχι και τούδωσα Maalox, γιατρέ. Μπράβο! Θαυμάσια, σαν πραγματικός γιατρός, Mαμαντού. 

Κι'ο τρίτος;  Λοιπόν, όπως καθόμουν ανοίγει ξαφνικά η πόρτα...και μπαίνει μιά γυναίκα σαν σίφουνας.   Τσιτσιδώνεται τελείως, ξαπλώνει και μου φωνάζει: « Έλα !...Βοήθα με ! Έχω 5 χρόνια να δω άντρα !» 

Ανήσυχος τώρα, ο γιατρός ρωτάει : Και λοιπόν, τι..... της έκανες  Μαμαντού;; !!  Της... έβαλα σταγόνες στα μάτια !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me