19/7/15

Απρόσμενο τηλεφώνημα συμπαράστασης δέχθηκε ο πρωθυπουργός

ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΈνα απρόσμενο τηλεφώνημα συμπαράστασης δέχθηκε ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα το βράδυ, λίγες ώρες μετά τη δραματική μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Κώστας Καραμανλής...

 «Να γνωρίζεις ότι... η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Θα στηρίξει στη Βουλή τη συμφωνία» φέρεται να διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός,  σύμφωνα με την εφημερίδα REAL NEWS.
 «Ο Βαγγέλης (Μειμαράκης) είναι σπαθί. Από τη στιγμή που έδωσε το λόγο του, θα τον τηρήσει» είπε στον πρωθυπουργό υψηλόβαθμος πολιτικός παράγοντας.

Την ίδια διαβεβαίωση φαίνεται πως έλαβε ο πρωθυπουργός και από τον Κώστα Καραμανλή.  «Με τόνωσε» ήταν η φράση του Τσίπρα όταν ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα με τον πρώην πρωθυπουργό. Γεγονός είναι ότι ο κ. Καραμανλής ήταν ανήσυχος όλους τους τελευταίους μήνες της διαπραγμάτευσης και παρότρυνε μέσω συνομιλητών του πολλές φορές την κυβέρνηση να κλείσει την περίφημη συμφωνία, ώστε να αποφευχθεί το Grexit.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me