22/7/15

Ο Σαββίδης δεν μας είπε για τα πλέι οφ που τερμάτισε τελευταίος ο ΠΑΟΚ
ΓΙΩΡΓΟΣ Μίνος, η επιστροφή. Αν υπήρχε ένας λόγος για να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός σε συνθήκες χρεοκοπίας με τις προσλήψεις στην ΕΡΤ, αυτός ήταν ο Γιώργος Μίνος. Ο αγωνιστής, ο συνδικαλιστής, ο πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ.
Ο δαιμόνιος Γιώργος Μίνος επέστρεψε με αποκλειστική συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη. Που μίλησε για όλους και για όλα. Καρφώνοντας κατ' αρχάς τον Αναστασιάδη. Οτι «εγώ έλεγα και ξανάλεγα πάρτε παίχτες, κάντε μεταγραφές, αλλά ο Αγγελος έλεγε όχι». «Εχουμε τα παλικάρια». Στη συνέχεια ο Ιβάν έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο: «Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε παιχνίδια. Αν μπορούσαμε, κερδίζαμε. Αν δεν μπορούσαμε, χάναμε».
Ουδεμία αντίρρηση. Οπως μπορέσανε και κερδίσανε δηλαδή στα δύο παιχνίδια τη Βέροια. Μία απορία μόνο. Και σχετικά με τα πλέι οφ που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μία νίκη και τερμάτισε τελευταίος και καταϊδρωμένος. Οι άλλοι τρεις δηλαδή αγοράσανε παιχνίδια; Αγόρασε ο Παναθηναϊκός, που τερμάτισε πρώτος, παιχνίδια; Αγόρασε παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης που ήρθε δεύτερος και πήρε το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα; Ή μήπως αγόρασε ο Ατρόμητος που ήρθε τρίτος κι απέφυγε να παίξει στο Γιουρόπα τον Ιούλιο. Κι αν αγοράσανε, ποια ήτανε η ομάδα που τα πήρε; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me