22/7/15

Βρέξει χιονίσει, τα λεφτά θα πληρωθούνε στον Εσιέν
ΤΟ μόνο σίγουρο στις μεταγραφές είναι τα λεφτά. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ο,τι είναι να πληρώσεις, θα το πληρώσεις. Μέχρι τελευταίο σέντζι. Ολα τα άλλα είναι ρευστά. Δεν μπορείς να πεις ότι οι μεταγραφές είναι λαχείο. Κατά κανόνα ξέρεις τι παίρνεις. Δεν ψωνίζεις γουρούνι στο σακί. Υπάρχει το σκάουτινγκ, υπάρχουν οι ιατρικές εξετάσεις.
Πάντα όμως υπάρχει το απρόοπτο. Είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό. Μεταγραφές που θεωρούνται σίγουρες να βγαίνουν μάπα το καρπούζι. Και το αντίθετο. Από το πουθενά να σου βγαίνει ένας ποδοσφαιριστής λίρα εκατό. Και φτάνουμε στο προκείμενο. Στον Μιχαλάκη τον Εσιέν (φωτό). Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι τα λεφτά: Βρέξει χιονίσει, τα λεφτά θα πληρωθούνε.
Είτε τα βγάλει αυτά τα λεφτά με την απόδοσή του ο Μιχαλάκης είτε αποδειχθεί παλτό, σκόντο δεν πρόκειται να γίνει. Ολα θα πληρωθούνε μέχρι δεκάρας. Υπολογιζομένης και της Εφορίας δηλαδή, γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια γιούρο. Στους δύο χιαστούς, λοιπόν, που έχει ο Μιχαλάκης προστέθηκε η εγχείρηση στους κοιλιακούς. Ψιλοπράματα κατά το ρεπορτάζ.
Σ' έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Αντε σε 40 με 45 μέρες. Οτι κάποια στιγμή θα μπει ο Εσιέν στο γήπεδο, θα μπει. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ύστερα από τόσες αβαρίες. Και σε μια θέση μάλιστα που δεν γίνεται να βάλεις τα χέρια στη μέση για να πάρεις ανάσες. Με αμυντικό χαφ που δεν τρέχει στο ποδόσφαιρο είναι σαν να παίζεις στο μπάσκετ με σέντερ 1,80. Οψόμεθα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Εσιέν τα λεφτά του θα τα πάρει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me