12/3/15

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για το θέμα των υπηρεσιακών και βουλευτικών αυτοκινήτων...

Παρότι το κ. Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει δύο φορές δημοσίως από τους βουλευτές του -την πρώτη φορά κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων και την άλλη προ δέκα ημερών στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙZA - να παραιτηθούν από το προνόμιο αυτό είναι πολλοί, που δεν συμμορφώθηκαν με την παραίνεση του πρωθυπουργού.


Ένιοι εξ αυτών κυρίως οι βουλευτές της περιφέρειας θεωρούν ότι η σύσταση του πρωθυπουργού «είναι υπερβολική» καθώς κάθε εβδομάδα διανύουν πολλά χιλιόμετρα για να πηγαινοέρχονται στις τοπικές τους πατρίδες και εάν στερηθούν το σχετικό προνόμιο η επιβάρυνση δεν θα είναι μικρή ενώ αντίθετα για την Βουλή το έξοδο είναι περιορισμένο. Ο πρωθυπουργός θεωρεί πάλι ότι είναι ζήτημα παραδείγματος προς την κοινωνία και ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να δείξει διαφορετικό ήθος.

Χθες έγινε η κλήρωση για τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Από την σχετική διαδικασία ήταν πολλοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποσύρθηκαν και είναι ενδεικτικό ότι η κοινοβουλευτική ομάδα δεν δίνει τον ακριβή αριθμό.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο πρωθυπουργός επανέλαβε για τρίτη φορά την προτροπή του ενώ οι συνεργάτες του δεν έκρυβαν την δυσφορία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me