26/2/15

Κι όμως... αυτές τις selfie τις έστελνε δασκάλα σε μαθητές!

Την χώρισε ο άνδρας της
Κι όμως... αυτές τις selfie τις έστελνε δασκάλα σε μαθητές!
Αντάλλασσε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και τους έστελνε ημίγυμνες selfie
Μια δασκάλα από το Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι είχε ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της. Η 37χρονη Allison J. Marchese από το Μάντισον συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.


Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν την έρευνα αποκάλυψαν ότι η δασκάλα είχε ανταλλάξει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με δύο μαθητές της ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα. Η κατάστασή της είναι ακόμα πιο σοβαρή καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της selfie ημίγυμνες φωτογραφίες στις οποίες φορούσε μόνο το στρινγκ της.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τόσο ο 15χρονος όσο και ο 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την δασκάλα τους.
Η Allison J. Marchese που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός...


Η Marchese είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσει να πείσει τις Αρχές από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να πείσει τον σύζυγό της, έναν 39χρονο δάσκαλο Αγγλικών ο οποίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και έχει ήδη αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών τους

πηγή: dailymail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me