26/1/15

Από το... «μη μου μιλάς για ΑΕΚ», στην πλάκα για τίτλο!








Από το... «μη μου μιλάς για ΑΕΚ» στην πλάκα για τίτλο!

Λίγες μέρες αφότου είχε... μπλεχτεί με την ΚΑΕ ΑΕΚ χωρίς καν να το επιδιώξει ή και χωρίς καν να το καταλάβει ο Μάκης Αγγελόπουλος η πρώτη του... προεδρική παρέμβαση ήταν να μιλήσει με τον μάνατζερ του Καρλ Ινγκλις προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

«Μη μου μιλάς για Ελλάδα και κυρίως μη μου μιλάς για ΑΕΚ» ήταν η πρώτη απάντηση που εισέπραξε. Η πρώτη απογοήτευση... Λίγο αργότερα άκουσε τα ίδια και από τον πολύ Λουτσιάνο Καπικιόνι!

Και όταν επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη την επομένη της συντριβής από τον Παναθηναϊκό την οποία είχε παρακολουθήσει ο Καναδός (παρά τις... φιλότιμες προσπάθειες να καθυστερήσει η άφιξή του στο ΟΑΚΑ για να μην απογοητευθεί από την εικόνα της ομάδας), τον βρήκε στο λόμπι του ξενοδοχείου των βορείων προαστίων έτοιμο για αποχώρηση με τις βαλίτσες στο χέρι!

Από τότε μέχρι και την έβδομη φετινή νίκη επί του Κόροιβου με 76-67 έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Ο Καρλ Ινγκλις δεν είναι μόνος αλλά πλαισιώνεται από ποιοτικούς παίκτες πεντάδας (με τελευταία προσθήκη του Μαλίκ Χέρστον), οι Ενωσίτες οπαδοί απολαμβάνουν μετά από πολλά χρόνια τα μπασκετικά τους απογεύματα στο ΟΑΚΑ (μαζί με τα παράπονα του Αγγελόπουλου για το καπνογόνο που άναψε στο ματς με τον ΚΑΟΔ), οι παίκτες του Σάκοτα προς έκπληξη των καχύποπτων αρχικά ατζέντηδων τους πληρώνονται σταθερά κάθε 15η μέρα του μήνα, η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει ήδη συνάντηση με τους ανθρώπους της Euroleague και πολλά μπασκετικά σάιτ σε Ευρώπη και Αμερική ασχολούνται και πάλι με την ξεχασμένη βασίλισσα.

Είναι όλα αυτά ένα όνειρο από το οποίο θα ξυπνήσουν άγαρμπα οι φίλοι της ΑΕΚ, όπως πολλές φορές στο παρελθόν; Μάλλον όχι, αν κρίνω από το γεγονός ότι Αγγελόπουλος και Σάκοτα, εκτός του ότι συνεχίζουν να αναζητούν έναν κλασικό πλέι μέικερ για φέτος, έχουν ήδη σχεδιάσει τα πάντα από τώρα για το καλοκαίρι με προσθήκη και πολλών Ελλήνων στο ρόστερ, ενώ η συνολική οργανωτική προσπάθεια της ομάδας είναι ακόμα στην αρχή και θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην πλάκα που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, παρακολουθώντας μαζί με τον Ντράγκαν Σάκοτα τη νίκη του Ολυμπιακού στο Τop-16 της Euroleague στην Τουρκία με τη Φενέρ. «Είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός και θα έχεις πρόβλημα» του είπε. «Τι πρόβλημα να έχω εγώ με τον Ολυμπιακό;» τον ρώτησε απορημένος. «Δεν θα είναι τόσο εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα» συνέχισε την πλάκα ο Αγγελόπουλος και ο Σάκοτα λίγο ήθελε για να πάθει εγκεφαλικό...

Στην ΑΕΚ βεβαίως δεν μιλούν για τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσουν να φτιάχνουν μία ομάδα για την οποία το πιθανότερο σενάριο πριν από μερικούς μήνες ήταν ότι δεν θα μπορούσε να καλύψει το μπάτζετ που είχε και πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην Α1, θα επέστρεφε στη Β' Εθνική. Και που τώρα στα κανάλια OTE Sport ανταγωνίζεται επάξια σε θεαματικότητα τον Ολυμπιακό!

Οχι, το αφεντικό δεν τρελάθηκε... Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν ενδιαφέρεται καν για την προσωπική του προβολή αποφεύγοντας να εκτίθεται στα media και αρκούμενος σε μία θέση στα VIP του ΟΑΚΑ. Συνεπής με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, τον ενδιαφέρει να φτάνει μέχρι το τέλος αυτό με το οποίο αποφάσισε να καταπιαστεί...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me