16/11/14

Γαλλία: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες- Ανάμεσά τους μητέρα με τα δύο παιδιά της

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Μία μητέρα και τα δύο της παιδιά πνίγηκαν στη νότια Γαλλία, που πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις, που έχουν προκαλέσει τον θάνατο πέντε ανθρώπων συνολικά.

Γαλλία: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες- Ανάμεσά τους μητέρα με τα δύο παιδιά της

Το αυτοκίνητο που μετέφερε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά του παγιδεύθηκε χθες το βράδυ σε γέφυρα που είχε πλημμυρίσει από τα νερά ποταμού στην περιοχής του Γκαρντ.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το νερό και έπεσε στον ποταμό από ύψος οκτώ μέτρων. Τα άψυχα σώματα της μητέρας και του τετράχρονου γιου της ανασύρθηκαν σήμερα το πρωί, ενώ το σώμα του δεύτερου γιου, ηλικίας ενός έτους, εντιπίσθηκε από τα συνεργεία το απόγευμα. Μόνο ο πατέρας διασώθηκε, ο οποίος νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Βορειότερα, σε παρόμοιες συνθήκες πνίγηκε επάνω σε γέφυρα μέσα στο αυτοκίνητό του ένας πενηντάχρονος, ενώ στο αυτοκίνητό του, που επίσης παρασύρθηκε από τα νερά, βρέθηκε σε περιοχή κοντά στην Λοζέρ νεκρός ένας συνταξιούχος.


Η νοτιο-ανατολική Γαλλία, και ιδιαίτερα οι περιφέρειες του Γκαρντ και του Ερό, γνώρισαν επανειλημμένες σφοδρές βροχοπτώσεις το φετινό φθινόπωρο, εξαιτίας της ασυνήθιστα υψηλής θερμοκρασίας της Μεσογείου, σύμφωνα με τους ειδικούς. Στην πρώτη κατακλυσμιαία βροχόπτωση του φθινοπώρου, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή, οι τέσσερις σε κάμπινγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me