15/11/14

Χ.Α.: Συμβαίνουν στο ταμπλό του ''Χρηματιστηρίου - Θαύματος''

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οι ανοδικές αντιδράσεις σε μια πτωτική Αγορά θέλουν προσοχή από τους επενδυτές και θα πρέπει να γίνει διάσπαση κάποιας αντίστασης για να φανεί ότι υπάρχει δυναμική. 



Μια πρώτη αντίσταση για τον Γενικό Δείκτη είναι οι 930 μονάδες. 

Σε περίπτωση αδύναμης αντίδρασης, ο Δείκτης θα δοκιμάσει τα ενδοσυνεδριακά χαμηλά του (852,87 μονάδες) που αποτυχία διατήρησής τους θα τον οδηγήσουν προς την περιοχή των 805 μονάδων.

ΕΤΕ: 

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι όποιος αγοράσει εδώ κάτω στα 1,7000 ευρώ θα βγει ζημιωμένος... 

Βέβαια οι λεγάμενες είναι παραδειγματικά μαγικά φαινόμενα εξαύλωσης των πάντων... Και πρέπει κανείς να ποντάρει στην... ελπίδα ότι θα χάσουν επιτέλους αυτή την μαγική τους ιδιότητα...


ΕΤΕ(Ι): 
Για να θυμηθούμε τώρα τις τιμές στόχου που έχουν δώσει τελευταία οι διάφοροι διάσημοι* οίκοι που καλύπτουν την μετοχή της... :

*JP Morgan: Ο διεθνής οίκος θέτει τιμή-στόχο τα 3,59 ευρώ για τη μετοχή της ΕΤΕ
 *Goldman Sachs: 3,1500 ευρώ... *Nomura 2,9000 ευρώ... *Credit Suisse: 2,9000 ευρώ... 

*IBG:3,4000 ευρώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ- ΟΤΕ: 

Με EV/EBITDA 4.0x για το 2015 η μτχ του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με discount 40% έναντι των ομοειδών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών μετοχών...

LAMDA DEVELOP: 

Υπεγράφη την Παρασκευή η σύμβαση για το Ελληνικό, σύντομα εισέρχεται στον Small cap ΜSCI... Για να δούμε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: 

Από την αρχή του χρόνου ο Γενικός Δείκτης σημειώνει απώλειες 23,39% και ο Τραπεζικός απώλειες 37,9%!

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ: 

Μεταξύ των (78) που δεν έκαναν πράξη να σημειώσουμε την παρουσία μετοχών όπως αυτές των Πλαστικών Θράκης(!), ΠΠΑΚ ( με P/e 3 βάσει την 9μηνιαίων κερδών της), FGEurope, Flexopack, Centric, με 20τμχ η Ελτράκ, με 10 ο Κάρατζης, 55 η ΚΟΥΕΣ κοκ.

EΛΠΕ:  


Σε μείωση της τιμής-στόχου των Ελληνικών Πετρελαίων στα 6,00 ευρώ ανά μετοχή από 7,00 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Nomura, διατηρώντας αμετάβλητη την σύσταση Ουδετερότητας...

ΕΧΑΕ: 

Στη μείωση της τιμής στόχου από τα 9,00 ευρώ από 5,80 προχώρησαν χθες οι αναλυτές της Citigroup με έκθεση στην οποία διατηρούν την σύσταση Ουδετερότητας.

Αναφορικά με τα κέρδη του γ΄τριμήνου κάνουν εκτιμήσεις για κύκλο εργασιών 10,3 εκατ. και κέρδη ανά μετοχή ύψους 0,07 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me