19/10/14

''H LEXUS ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ'' !

67.000 ευρώ για αυτοκίνητο Lexus 3.000 κυβικών, 9.000 ευρώ για... βασιλόπιτες, 23.500 ευρώ για γαλοπούλες, 44.500 ευρώ για το κινητό του πρόεδρου, αλλά και 67.500 ευρώ...
για το ενοίκιο του σπιτιού που διέμενε. Για να μην πούμε για τις τυρόπιτες και καφέδες για τα οποία δόθηκαν 345.000 ευρώ.


Τα παραπάνω ποσά που αναφέρονται στο πόρισμα των ελεγκτών για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν επί χρόνια στην ΠΑΣΕΓΕΣ, μπορεί να προκαλούν ζάλη στον μέσο άνθρωπο, αλλά όπως φαίνεται όχι και στον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, Τζανέτο Καραμίχα, που θεωρεί ότι είναι πολύτως φυσιολογικά και καθόλα νόμιμα, καθώς όπως τόνισε στην πρωινή εκπομπή του Mega, εγκρίθηκαν ομόφωνα από το... Διοικητικό Συμβούλιο! Δηλαδή από τον ίδιο και άλλους ευεργετούντες.

«Για όλα αυτά τα αστεία πράγματα που ασχολούνται το πολιτικό σύστημα και η Επιτροπή Παραγωγής Εμπορίου είναι δαπάνες οι οποίες είναι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έχουν εγκριθεί με ομόφωνες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων επί 14 χρόνια», ήταν η εξήγηση που έδωσε για το πάρτι εκατομμυρίων που γινόταν τη δεκαετία 2001-2011.

Όσν αφορά στην αγορά της Lexus και όχι κάποιου μικρότερου αυτοκινήτου, ο κ. Καραμίχας επιχειρηματολόγησε τονίζοντας στον ΒΗΜΑ Fm ότι δε θα μπορούσε να μετακινείται με μικρό αυτοκίνητο, καθώς στην ιδιωτική του ζωή τα... τέσσερα αυτοκίνητα που διαθέτει είναι συνολικά 10.000 κυβικά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me