2/10/14

Προετοίμαζαν χτύπημα με στόχο τη ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη

PROTOTHEMA

Ελλάδα


Ετοίμαζαν χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με Κικίλια και αρχηγό ΕΛΑΣ

Αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου Κικίλια για τις σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις

Αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου Κικίλια για τις σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις

Προετοίμαζαν χτύπημα με στόχο τη ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 30χρονο που ανήκει στο δίκτυο Μαζιώτη - Αρνείται να δώσει αποτυπώματα και να συνεργαστεί

Νέα έρευνα πραγματοποίησαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν σχέδια από τα οποία προκύπτει ότι γινόταν προετοιμασία για χτύπημα σε εφοπλιστή, για επίθεση στις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά, αλλά και εναντίον μεγαλοεπιχειρηματία!

Τα σχέδια των επιθέσεων που ματαιώθηκαν μετά την αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν μέσα στο γκαράζ που έχει βιντεοσκοπήσει το protothema.gr.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 24ωρα και μάλιστα, αφού προσήγαγαν τον 30χρονο που ενοικίαζε τον κλειστό χώρο στάθμευσης, τον μετέφεραν πίσω στο γκαράζ, προκειμένου να τους ανοίξει.

Κατά πληροφορίες, ο 30χρονος νοίκιαζε το κλειστό πάρκινγκ, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σημείο εδώ και μέρες, ενώ είχαν εντοπίσει και έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ.

Ο ίδιος τους άνοιξε πριν από μέρες και έτσι έκαναν «φύλλο και φτερό» το γκαράζ. Από την περασμένη Παρασκευή και μετά, αστυνομικοί είχαν ζώσει την περιοχή.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η ενοικίαση του γκαράζ είχε γίνει με ψεύτικα στοιχεία. Οι αστυνομικοί, σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, ζήτησαν από τον 30χρονο ενοικιαστή του πάρκινγκ να αφήσει τα κλειδιά σε ένα καφενείο, απέναντι από το σημείο.

Εκεί τον περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι, μόλις ο 30χρονος μπήκε στο καφενείο και είπε ότι έφερε τα κλειδιά, του όρμησαν. Ακολούθησε πάλη, ο άντρας συνελήφθη, του έβαλαν κουκούλα και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Όλα αυτά έγιναν την Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ, ο 30χρονος προσαχθείς είναι μέλος της «ομάδας Μαζιώτη».

Η σημερινή επιχείρηση διεξάγεται μία ημέρα μετά τη συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην οποία εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα περίστροφο και μια χειρομομβίδα.

Ανακοινώσεις για την πολύ σημαντική υπόθεση αναμένονται στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν έξι άτομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me