18/10/14

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ...

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγούνται η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφός της, για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του τρίχρονου Θανάση με καταγωγή ...
από τη Βουλγαρία. Το ζευγάρι «ζεμάτιζε» με καυτό νερό, δήθεν για να βοηθήσουν το τρίχρονο αγοράκι να κάνει την φυσική του ανάγκη, ενώ η υπόθεση όταν αποκαλύφθηκε προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.


Η έρευνα είχε φέρει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μιχαλοδημητράκη που πραγματοποίησε την νεκροψία, το μωρό έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού ενώ είχε και σημάδια κακοποίησης. Όπως ανέφερε το αγοράκι είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 70% του σώματος του. Συγκεκριμένα είχε εγκαύματα σε κοιλιά, πλάτη και πόδια ενώ υπολογίζεται ο θάνατος του είχε επέλθει 4 ώρες πριν το μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Κατά τη νεκροψία, ακόμη, εντοπίστηκαν και παλαιότερες κακώσεις, εγκαύματα, νυχιές και χτυπήματα από βέργα, ενώ το άτυχο παιδί έφερε και μώλωπες στο κεφάλι.

Η μητέρα παραδέχθηκε ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού τουλάχιστον τις τελευταίες οκτώ μέρες πριν το αγοράκι καταλήξει με τη δικαιολογία ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να το βοηθήσει. Ισχυρισμός που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτόν του συντρόφου αλλά όχι πατέρα του αγοριού, ο οποίος υποστήριξε ότι το αγόρι σκόνταψε πάνω σε έναν κουβά με καυτό νερό και έτσι πέθανε!

Μάλιστα κατά τη σύλληψη της για το θάνατο του μικρού αγοριού, η 19χρονη αποκάλυψε ότι είναι και πάλι έγκυος!

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε χωριό της Μεσαράς όπου διέμενε το ζευγάρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τους ενδιέφερε η μεταξύ τους σχέση και πολλές φορές αντιμετώπιζαν το αγοράκι ως «βάρος».

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου Κρήτης συνεδρίασε χθες και αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τόσο της 19χρονης μητέρας όσο και του συντρόφου της. Και οι δύο παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές.

Πηγές: Εφημερίδα Πατρίς, cretapost.grcretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me