1/10/14

Εφυγε ο Βαξεβάνης πάει ο Βαρουφάκης (?) στο Κόκκινο

Σύγκρουση στους δημοσιογραφικούς κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται τις τελευταίες ημέρες καθώς η προσπάθεια του Κώστα Αρβανίτη να εξορθολογίσει το κόστος λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» κατέληξε στην αποχώρηση του εκδότη του Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη.

Οι διαφορές ήταν καθαρά οικονομικές καθώς ο Κώστας Βαξεβάνης διεκδίκησε αμοιβή για το σύνολο της ομάδας που απασχολείται για την παραγωγή της εκπομπής του, ενώ το διαθέσιμο budget που διαθέτει ο Κώστας Αρβανίτης ήταν κατά πολύ χαμηλότερο, καλύπτοντας κατ ουσία μόνο τον μισθό του ίδιου.

Οι αλλαγές «Στο Κόκκινο» είναι πολλές καθώς η Κουμουνδούρου έχει ζητήσει αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού με τον Μίμη Δαριώτη να ζητά διαρκή ενημέρωση.

Ετσι ο διευθυντής του σταθμού αναγκάζεται να πάρει μέτρα απολύοντας δημοσιογράγφους και προσλαμβάνοντας «ονόματα» που εκτιμάται ότι θα ανεβάσουν τα νούμερα άρα και τη διαφήμιση.

Σε αυτό το πλαίσιο εκπομπή στο σταθμό της Κουμουνδούρου ακούγεται ότι θα πάρει ο αιρετικός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me