2/10/14

Τα πολιτικά κόμματα νομίζουν ότι απευθύνονται σε βαζιβουζούκους


ΟΠΩΣ δεν είναι δυνατό να λείψει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, έτσι δεν είναι δυνατόν να μείνουν κάθε φορά έξω από τον χορό τα πολιτικά κόμματα.

http://www.sentragoal.gr
Κώστας Καίσαρης

Κάθε φορά που θα συμβεί κάτι σ' αυτή τη χώρα, τα πολιτικά κόμματα τρέχουν ποιο θα προλάβει πρώτο να εκδώσει ανακοίνωση. Ειδικότερα της αντιπολίτευσης.

 Οι κυβερνήσεις, άλλωστε, μιλάνε με πράξεις. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Λες και απευθύνονται σε βαζιβουζούκους. Το ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι είναι στην κυβέρνηση και λέει ότι «είναι άμεση ανάγκη να ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα».

Και δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το κόλπο το Ποτάμι: «Μέσα σε εξήντα μέρες να εξοπλιστούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις με κάμερες». Μα πού ζει αυτός ο Σταύρος Θεοδωράκης;



Στην ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη του 2000; Ποιες κάμερες και πράσινα άλογα; Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά για φως και νερό. Τα κολυμβητήρια κλείνουν επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο. Εδώ δεν έχουνε λεφτά τα νοσοκομεία για χημειοθεραπείες στους καρκινοπαθείς.

Ξέρει ο εν λόγω Θεοδωράκης πόσα γήπεδα υπάρχουν στην Ελλάδα και πόσο είναι το κόστος; Πού περισσεύει όμως η σοβαρότητα για να τη βρούνε τα κόμματα; Παλαιά και καινούργια. Αφορμής δοθείσης, πετάμε κάθε φορά μια μπαρούφα και η ζωή συνεχίζεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me