1/10/14

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!

ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Σε κακή κατάσταση και με την ψυχολογία στο ναδίρ ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τηλεφωνούσε στα λίγα αποκούμπια που του έχουν απομείνει στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο για να εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του με αφορμή την...
παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την εμπλοκή του στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα! Μια δυσαρέσκεια που ο ίδιος ο Λαζαρίδης με την προκλητική συμπεριφορά του προκάλεσε, μια συμπεριφορά που είχε επισημανθεί και σε σχέση με τον πρέσβη στο Βερολίνο με τον οποίο τσακώθηκε ο Λαζαρίδης.
Ο Χρ. Λαζαρίδης κάνοντας την αθώα περιστερά, επισημαίνει ότι κάποιοι τον στοχοποιούν άδικα με σκοπιμότητες, για ανύπαρκτα θέματα. Όπως λέει και στο θέμα της παραίτησης του Έλληνα πρέσβη το ίδιο έγινε, και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν είχε συμμετοχή. Ακόμη, σημειώνει ότι βρισκόταν στη συνάντηση για το θέμα του χρέους.
Όπως είναι φυσικό τον άδειασε και το Μαξίμου. Κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης “δεν πήγε σαν εκπρόσωπος της ΝΔ αλλά και για ένα σημαντικό θέμα που είναι σε διαπραγμάτευση για το οποίο έκανε συζητήσεις και με όλους μαζί και σε τεχνικό επίπεδο”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me