10/10/14

Χ.Α.: ''Χαρακιές'' από τον Μάνο Χατζηδάκη

ΧΑΡΑΚΙΕΣ: Τεχνικά ο Γενικός Δείκτης κινείται με κατεύθυνση το ανοδικό κενό των 977 – 980 μονάδων, επίπεδο στο οποίο εκτιμάται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εφαλτήριο
 δυνατότερης ανοδικής αντίδρασης...


 

Οι ταλαντωτές και ο MACD βρίσκονται πλέον σε υποτιμημένες ζώνες τιμών ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει κάποια ζωηρά αγοραστικά αντανακλαστικά.

ΧΑΡΑΚΙΕΣ(Ι): Επομένως θα αναμέναμε την όποια ανοδική αντίδραση να ξεκινήσει από «σκληρά» επίπεδα υποτιμήσεων με την ζώνη των 970 - 980 μονάδων να ταιριάζει στο σενάριο μας.

Από εκεί και πέρα το ύψος της αντίδρασης θα εξαρτηθεί από την ένταση και την δομή των συνεδριάσεων.

Ξεκινώντας από τις 970 μονάδες η αντίδραση έχει καλές πιθανότητες να φθάσει μέχρι τις 1.030 μονάδες, μέτριες πιθανότητες να δει τις 1.060 και λίγες να φθάσει μέχρι τις 1.090.

ΧΑΡΑΚΙΕΣ(ΙΙ): Ο λόγος για τον οποίο επισημαίνονται τα επίπεδα αυτά είναι επειδή αφενός ο ημερολογιακός χρόνος της πτώσης είναι σημαντικός (πέντε σερί πτωτικές εβδομάδες)

Και αφετέρου και ποσοστιαία πλέον η αγορά κινείται σχεδόν μονοκόμματα πτωτικά ξεκινώντας από τις 1.200 μονάδες και κάνοντας μικρά διαλλείματα που περιορίζονται σε μία ή δύο το πολύ συνεδριάσεις.

Σε αυτή την εικόνα βραχυπρόθεσμης πτωτικής υπερβολής αναμένουμε ότι η απάντηση των αγοραστών θα έχει περισσότερη δύναμη. Από εκεί και πέρα για να υπάρξει αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης θα πρέπει να ανακτηθούν τα επίπεδα των 1.100 μονάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me