14/10/14

Να μην πέσει η Ελλάδα στα χέρια των άθλιων του ΣΥΡΙΖΑ



07:00
antinews.gr 
 
Στην Κουμουνδούρου σχεδίασαν και υλοποιούν ένα σενάριο πολιτικής ανωμαλίας με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, που θυμίζει τις πιο μαύρες σελίδες του ΠΑΣΟΚ, τότε που τα πράσινα επικοινωνιακά χαλκεία, με την αγαστή συνδρομή του Αυριανισμού έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα.

Σε πολιτική αλητεία που θυμίζει τις πιο μαύρες σελίδες του ΠΑΣΟΚ, τότε που τα πράσινα επικοινωνιακά χαλκεία, με την αγαστή συνδρομή του Αυριανισμού έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα, παραπέμπει η περίπτωση Σκουρλέτη. Οι «καταγγελίες» που έκανε για χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι απλά μια κακή αντιγραφή εκείνης της σκοτεινής εποχής που έβγαζε σκάνδαλα και έριχνε κυβερνήσεις με ένα δημοσίευμα.
 
Αν και οι εποχές έχουν αλλάξει και ο κόσμος δεν τσιμπάει από τέτοια άθλια πολιτικά παιχνίδια, ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς έχοντας δίπλα του συμβουλάτορες που του είπαν να πολώσει το κλίμα, αποφάσισε να παίξει με τα όπλα του παλαιού ΠΑΣΟΚ.

Το σχέδιο είναι οργανωμένο και δεν είναι μια ανοησία από αυτές που συνηθίζει να λέει κάποιος... Σκουρλέτης. Ο ίδιος που έλεγε ότι οι βόμβες μολότοφ της βίλας Αμαλία είναι είδη οικιακής χρήσης.

Ξεκίνησε το σχέδιο από τη Βουλή και τον Δραγασάκη που έκανε καταγγελίες για επιχειρηματίες – φίλους της κυβέρνησης. Χωρίς ονόματα. Η αθλιότητα συνεχίστηκε με την ομιλία του Τσίπρα που απείλησε τους βουλευτές να μην ψηφίσουν πρόεδρο και να μην υπογράψουν συμφωνία με την τρόικα. Εμμέσως πλην σαφώς τους χαρακτήρισε αργυρώνητους, αλλά βεβαίως χωρίς ονόματα και αποδείξεις.


Χθες ήταν η ώρα του Σκουρλέτη να βάλει φωτιά στα τόπια έχοντας βεβαίως τη στήριξη της Κουμουνδούρου. Η πολιτική αθλιότητα δεν πρέπει να περάσει και γι' αυτό ήταν και σωστή η εισαγγελική παρέμβαση.

Τώρα, ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς και φυσικά ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να αποδείξουν αυτά που... ξέρουν. Κι όχι παίρνοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Kontranews που επικαλέστηκε ο Σκουρλέτης.

Τι ειρωνεία; Και η συγκεκριμένη εφημερίδα ανήκει σε κάποιον... Κουρή, όπως κάποτε και η Αυριανή. Αλλά οι εφημερίδες καλά κάνουν. Δημοσιεύουν ότι θέλουν κι αν βρεθούν κάποια ανόητα ψάρια και τσιμπήσουν φτάνουμε στο σημείο που έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι, στην Κουμουνδούρου δεν τα έχουν χαμένα όπως είπε η Βούλτεψη. Ξέρουν καλά τι κάνουν, είναι οι καλύτεροι μαθητές των πιο βρόμικων πολιτικών παραγόντων που καταδυνάστευσαν τον τόπο επί πολλά χρόνια. Σχεδίασαν και υλοποιούν ένα σενάριο πολιτικής ανωμαλίας με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κι όχι μόνο αυτοί. Απ' ότι μαθαίνουμε στο κόλπο μπαίνει και ο... ψεκασμένος Πάνος Καμμένος που θα κάνει δηλώσεις την Τρίτη για τα περί χρηματισμού. Αφού συναντηθεί με το νέο του φιλαράκι τον Αλέξη.
Μα που βαδίζει αυτός ο τόπος; Που θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια; Σ' αυτή την άθλια Αριστερά για την οποία θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές. Εκείνοι που έδωσαν αίμα και θυσιάστηκαν γιατί πίστευαν σε ένα καλύτερο κόσμο είναι δυνατόν να εκφράζονται από τον Τσίπρα, τον Σκουρλέτη και τον Καμμένο;
Πόση ντροπή για την αθλιότητα που έχει παρεισφρήσει στους κόλπους της Αριστεράς και διεκδικεί την εξουσία. Αυτοί θα κάνουν κυβέρνηση; Έλεος, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me