19/10/14

Βαριά ποινή σε βιβλιοπώλη που έβγαζε φωτοτυπίες βιβλίων...


Ο βιβλιοπώλης σηκώθηκε όρθιος για να ακούσει την απόφαση και ''πάγωσε'' - Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν κανέναν...

Την ποινή των 7 ετών κάθειρξης επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, σε βιβλιοπώλη της πόλης, τον οποίο έκρινε ένοχο, για την κατηγορία της συστηματικής σε εμπορικής κλίμακα, φωτοτύπηση βιβλίων εκμάθησης αγγλικής γλώσσας γνωστής εταιρείας.

Η ποινή επιβλήθηκε για την κακουργηματική μορφή του αδικήματος που προβλέπει το άρθρο 66 παρ. 3 του Ν.2121/1993 περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Ταυτόχρονο το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, οριστική διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος και 3ετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Πηγή
21% χρήστες του διαδικτύου καλύπτουν την κάμερα του υπολογιστή τους υπό τον φόβο παρακολούθησης Σε ποσοστό 21%, οι χρήστες του διαδικτύου καλύπτουν την κάμερα του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή υπό τον φόβο ενδεχόμενης παρακολούθησής τους από άλλους. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab και της B2B International. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες, το συγκεκριμένο ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο. Για παράδειγμα, το 40% των ερωτηθέντων στην Κίνα εφαρμόζει τη συγκεκριμένη τακτική, προκειμ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2014/10/21_19.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.VEMdYsls2Zg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me