7/10/14

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό





ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ...

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην Αυστραλία με πρωταγωνιστή έναν σεφ που αυτοκτόνησε και θύμα την 27χρονη φίλη του την οποία δολοφόνησε ...
και στη συνέχεια... μαγείρεψε.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε το Σάββατο όταν κάτοικοι μιας αριστοκρατικής γειτονιάς του Μπρισμπέιν κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι από ένα διαμέρισμα της περιοχής έβγαινε μια έντονη οσμή.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν ανθρώπινα υπολείμματα ενώ σε διπλανό δρόμο βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, το πτώμα ανήκει στον 28χρονο Μάρκους Πίτερ Βόλκε, ο οποίος εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια και είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την 27χρονη Μαγιάνγκ Πρασέτιο με καταγωγή από την Ινδονησία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κομμάτια του πτώματος της 27χρονης τα οποία μαγειρεύονταν μέσα σε κατσαρόλα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα υπολείμματα βρέθηκαν μέσα σε ειδικό κάδο με χημικά. Για τον Βόλκε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα έκοψε το λαιμό του και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Την πληροφορία πάντως περί μαγειρέματος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το προφίλ της 27χρονης στο Facebook είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Αύγουστο και συζούσε τους τελευταίους μήνες στο διαμέρισμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me