1/10/14

ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΜΕ EMAIL ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Έχουμε καταλάβει ότι το κλίμα στην κυβέρνηση είναι πραγματικά διαλυτικό, δεν φανταζόμασταν όμως ότι στελέχη του Μαξίμου, επί χρόνια συνεργάτες του Σαμαρά, θα διέρρεαν σήμερα...
κατάπτυστα ρεπορτάζ κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, την οποία υποτίθεται ότι πρέπει να στηρίζουν για το καλό της κυβέρνησης που υπηρετούν.

Το έπραξαν και αυτό για να επιβεβαιωθεί ο πραγματικός εμφύλιος, τα μίση και τα πάθη που υπάρχουν μέσα στο Μαξίμου, από τους λεγόμενους "περιθωριακούς" απέναντι στο "θεσμικούς".

Όλη τη βρώμικη δουλειά με τέτοιες διαρροές από την αρχή της διακυβέρνησης Σαμαρά την έκαναν ο Μουρούτης με τον Χρύσανθο. Ο Μουρούτης έλεγχε μερικά περιθωριακά blogs που δεν τα διαβάζει κανένας και τους στέλνει σχεδόν καθημερινά email, ο Λαζαρίδης στέλνει email στα συγγενικά sites της Νέας Δημοκρατίας που είναι κομματικά και όχι δημοσιογραφικά, αλλά προσπαθούν να κερδίσουν μερίδιο στην παρέμβαση και την πληροφόρηση της πλάκας.

Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και τα δημοσιογραφικά blogs η θέση των Μουρούτη και Λαζαρίδη θα πέρναγε αύριο "καρφί" στις εφημερίδες. Στη νέα εποχή οι διαρροές κάηκαν πριν καν δημοσιευθούν. Η κατάσταση στο Μαξίμου έχει ξεφύγει. Φαντασθείτε τι πραγματικά γίνεται πίσω από τις κουρτίνες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me