12/9/14

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχη για ΟΠΑΠ, Folli


Eurobank Equities: Ανεβάζει τον πήχη για ΟΠΑΠ, Folli - To νέο προϊόν G.RE.CO.
Την κάλυψη του εγχώριου καταναλωτικού κλάδου μέσω του προϊόντος ανάλυσης G.RE.CO. παρουσιάζει η Eurobank Equities. Προτίμηση στον τίτλο του ΟΠΑΠ, προτείνει και τις μετοχές των Jumbo και Folli. Νέες τιμές -στόχοι.
 
To νέο προϊόν του τμήματος ανάλυσης, υπό την ονομασία G.RE.CO. (Greek Gaming, Retail, Consumer) παρουσίασε η Eurobank Equities. Πρόκειται για «πακετάρισμα» των εκτιμήσεων για τον εγχώριο καταναλωτικό κλάδο, τους πιθανούς καταλύτες, τα ρίσκα και πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.

Αναφορικά με τις τρέχουσες τάσεις, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η επιβράδυνση της μείωσης του ΑΕΠ, η ήπια υποχώρηση των λιανικών πωλήσεων και η σταθεροποίηση των δεικτών κλίματος σε υψηλά τεσσάρων ετών αποτελούν ενθαρρυντικές ενδείξεις.

Από την άλλη, η ανεργία παραμένει στο 27% ενώ η όποια αύξηση στο διαθέσιμο εισόδημα πιθανότατα θα διοχετευθεί σε βασικά καταναλωτικά είδη και το 2015.

Στην έκθεση, η Eurobank Equities προχωρά σε νέες υψηλότερες τιμές -στόχους για τις μετοχές των ΟΠΑΠ (στα 13,6 από 13,3 ευρώ, σύσταση buy) και Folli Follie (στα 30,5 από 29,7 ευρώ, σύσταση hold) ενώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot ΙΝΛΟΤ 0,00% στα 2,2 από 2,5 ευρώ (σύσταση buy).



Η βασική πρόταση από τον ευρύτερο καταναλωτικό κλάδο παραμένει ο ΟΠΑΠ, ο οποίος προσφέρει διψήφια μέση ετήσια άνοδο των κερδών.

Μεταξύ των εταιριών λιανικού εμπορίου, η χρηματιστηριακή προτιμά τoν τίτλο της Jumbo (στα 14,5 ευρώ ο στόχος, buy), λόγω των προοπτικών αύξησης των πωλήσεων, των ανθεκτικών περιθωρίων και της ισχυρής παραγωγής ταμειακών ροών. Προτείνει ακόμη των τίτλο της Folli Follie, καθώς η υψηλή έκθεσή της στις ασιατικές αγορές προσφέρει υποσχέσεις υψηλής ανάπτυξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me