11/9/14

Cyta Ελλάδος: Εγκαινιάζει την είσοδο στην κινητή τηλεφωνία – Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης

11/09/2014 
Νέο οικονομικό πρόγραμμα με πάγιο από 9-13 ευρώ
Τη δυνατότητα να συνδυάσουν κινητό, σταθερό, internet και τηλεόραση δίνει στους πελάτες της η Cyta Ελλάδος, η οποία εισέρχεται και στην κινητή τηλεφωνία.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στην παρουσίαση της Cyta Ελλάδος η διοίκηση, μέσα σε από ένα οικονομικό πρόγραμμα με πάγιο από 9-13 ευρώ, οι πελάτες της θα μπορούν να έχουν και κινητή τηλεφωνία, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της καρτοκινητής αλλά είναι με συμβόλαιο.

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Χ. Λιμνατίτης, στόχος της Cyta Ελλάδος είναι να δίνει υπηρεσίες χαμηλού κόστους, οι οποίες θα είναι ισάξιες του ανταγωνισμού, ενώ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η εταιρεία ήρθε για να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση της αγοράς για τη νέα υπηρεσία της Cyta, η οποία αριθμεί 4 χιλ. συνδρομητές σε ένα σύνολο της πελατειακής της βάσης 315 χιλ. συνδρομητών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Λιμνατίτης η Cyta Ελλάδος έχει επενδύσει εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα 200 εκατ. ευρώ. Για το 2014 αναμένεται να παρουσιάσει οριακό θετικό αποτέλεσμα, EBITDA, και ενώ το 2015 θα είναι το πρώτο έτος κερδοφορίας.

www.bankingnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me