13/9/14

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Απατεώνες έπαιξαν με τον πόνο ηλικιωμένου πατέρα...

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το θύμα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και προσποιήθηκε κλαίγοντας πως ήταν ο γιος του και πως είχε σκοτώσει άνθρωπο σε τροχαίο...

Την αγωνία ενός πατέρα για το παιδί του εκμεταλλεύτηκε ένα ζευγάρι απατεώνων και προσπάθησε να τον εξαπατήσει παίρνοντάς του μεγάλο χρηματικό ποσό, με το αιτιολογικό ότι είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Κατερίνη! Ο «εισπράκτορας», όμως, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Ο 71χρονος πατέρας υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και προσποιήθηκε κλαίγοντας πως ήταν ο γιος του
και πως είχε σκοτώσει άνθρωπο σε τροχαίο. Η υποψία του έγινε βεβαιότητα λίγη ώρα αργότερα, όταν του τηλεφώνησε και μια άγνωστη γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι δικηγόρος και του ζήτησε 10.000 ευρώ ως... αμοιβή για τις υπηρεσίες που παρείχε στο παιδί του!

Ο ηλικιωμένος έκανε ότι συμφώνησε να πάει κάποιος για να παραλάβει τα χρήματα, αλλά ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι έστησαν ενέδρα στον «εισπράκτορα». Μόλις ο 39χρονος τους είδε, προσπάθησε να αντισταθεί αλλά τελικά του έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν η άγνωστη γυναίκα και ο συνεργός τους που τηλεφώνησε στον πατέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me