13/9/14

Αυτή είναι η «Λορίνα Μπόμπιτ» της Ζακύνθου

Δείτε τη γυναίκα μαζί με τον Κενυάτη συντροφό της

Χρήστος Χατζησπύρου 
Oμολόγησε την πράξη της - Οι φωτογραφίες που ανέβαζαν οι δυο τους στο Facebook έδειχναν ένα αγαπημένο ζευγάριΣυγκλονισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε χθες σε τουριστική περιοχή του νησιού όταν η 42χρονη ιδιοκτήτης μπαρ μαχαίρωσε θανάσιμα στα γεννητικά όργανα τον 36χρονο Κενυάτη σύντροφο και συνεργάτη της.

Το ζευγάρι διατηρούσε το γνωστό μπαρ στην περιοχή του Λαγανά και συγκεκριμένα στο Καλαμάκι Ζακύνθου, μαγαζί μάλιστα πολύ φημισμένο στην περιοχή και ιδιαίτερα στους τουρίστες.





Οι δύο τους, στις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στο Facebook, φαίνονται ευτυχισμένοι να απολαμβάνουν σαν ένα κοινό ζευγάρι τον έρωτα τους. Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές είναι τραβηγμένες μέσα στο μπαρ όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.



Ο 36χρονος Anest Muiruri είχε έρθει στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Κατάφερε να σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε το 2001. Στο προφίλ του στο Facebook μάλιστα δήλωνε πως βρισκόταν σε σχέση με την 42χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στα γεννητικά του όργανα.

Τραγική ειρωνεία οι φωτογραφίες που έχουν ανεβεί στο facebook μια ημέρα πριν τη δολοφονία και δείχνουν την 42χρονη ευτυχισμένη με ένα παιδί στην αγκαλιά. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συμβεί λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα του στυγερού εγκλήματος, κρατείται από τις αρχές. Σήμερα το πρωί ομολόγησε την πράξη της και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και το μαχαίρι του «θανάτου».



Το χρονικό του θανάσιμου μαχαιρώματος...

«Η ζήλια με ώθησε σε αυτήν την πράξη» ανέφερε μεταξύ άλλων η 42χρονή στην ομολογία της.

Σύμφωνα με την ομολογία της 42χρονής δολοφόνου το έγκλημα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπου έπειτα από τσακωμό του ζευγαριού η γυναίκα πήρε το μαχαίρι και όρμησε πάνω στον 36χρονο άντρα όπου τον τραυμάτισε θανάσιμα μεταξύ κοιλιακής χώρας και γεννητικών οργάνων.

Η σύντροφος του θύματος έπειτα και από τα τηλεφωνήματα των γειτονικών καταστημάτων προς τις αρχές, προσήχθη στην Ασφάλεια Ζακύνθου.



Η γυναίκα μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως ο Κενυάτης σύντροφός της την ζήλευε και υπήρχαν αρκετοί τσακωμοί μεταξύ τους. Βέβαια δεν αρνήθηκε ότι τον ζήλευε και εκείνη.

Η 42χρονη μάλιστα μετά το φονικό προσπάθησε να βάλει φωτιά στο κατάστημα προκειμένου να καλύψει τα ίχνη της απο την αστυνομία κάτι όμως που δεν κατάφερε.

Σύμφωνα με τους γείτονες τους στο κατάστημα που διατηρούσαν τα τελευταία 2 χρόνια οι καβγάδες τους το τελευταίο διάστημα ήταν συχνοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me