1/9/14

5 αποδεδειγμένοι τρόποι για να «κερδίσεις» το αντίθετο φύλο!


Πολλοί άνθρωποι νιώθουν αμήχανα και άβολα να πλησιάσουν το αντίθετο φύλο και να του πιάσουν την κουβέντα. Ενώ λοιπόν οι γυναίκες (και οι άνδρες) ξοδεύουν αμέτρητα χρήματα για ένδυση και θεραπείες ομορφιάς, προκειμένου να κεντρίσουν  την προσοχή, υπάρχουν ορισμένοι επιστημονικούς τεκμηριωμένοι τρόποι ώστε να μετατρέψετε το σώμα σας στο δυνατό σας όπλο.
Χαμογελάστε
Η ευτυχία είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα πάντα, και για τον νόμο της έλξης. Σύμφωνα με έρευνα του 2011, το χαμόγελο θεωρείτο το πιο ελκυστικό πράγμα σε μια γυναίκα. Το χαμόγελο κάνει τις γυναίκες πιο προσιτές και τους άνδρες υποψήφιους για συζήτηση.
Λαμπερά άσπρα δόντια
Οι άνθρωποι με λευκά δόντια θεωρούνται πιο ελκυστικοί καθώς τα δόντια πέρα από αισθητικής απόψεως, αποτελούν και ένδειξη καλής υγιεινής. Θυμηθείτε να βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας καθώς και να χρησιμοποιείται οδοντικό νήμα.
Κόκκινο της φωτιάς
Το χρώμα στα χείλη θα είναι πάντα της μόδας και γι’αυτό μην ξεχνάτε να βγείτε χωρίς το αγαπημένο σας κραγιόν. Μελέτη του 2010 αποκάλυψε μάλιστα πως οι άνδρες κοίταζαν περισσότερο τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινο κραγιόν, γιατί τις θεωρούσαν πιο ελκυστικές. Οι γυναίκες φορώντας κόκκινο κραγιόν ενισχύουν το σεξ απίλ τους και συνεπώς την συνολική τους ελκυστικότητα, καθηλώνοντας το αντίθετο φύλο.
Κολόνια με μέτρο
Ειδικότερα οι άνδρες, έχουν την τάση να λούζονται με τόνους κολόνιας πιστεύοντας πως θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή των γυναικών. Αλλά η φυσική μυρωδιά που αποπνέει το σώμα είναι αυτή που πιθανότατα θα προσελκύσει μια γυναίκα. Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες προσπαθούν να ζευγαρώσουν με τους άνδρες που έχουν διαφορετικό ανοσοποιητικό σύστημα για να βοηθήσουν στην επιβίωση των απογόνων τους.  
Ναι μεν αλλά
Έφτασε και η στιγμή του εγκεφάλου για να πέσει στην μάχη προσέλκυσης του αντίθετου φύλου. Η συμπεριφορά του «ναι μου αρέσεις αλλά παριστάνω και λίγο την δύσκολη» μπορεί να φαντάζει περίεργη αλλά προσελκύει τους άνδρες, όπως ακριβώς και η αντίστοιχη τις γυναίκες, διότι εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης. Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άνδρες που δεν εκφράζουν σίγουρο ενδιαφέρον για αυτές, και το ανάποδο. Η συμπεριφορά αυτή δημιουργεί κάποιο μυστήριο που με τη σειρά του αυξάνει την ελκυστικότητα.
Επιμέλεια: Μαρία Καραμέτου, www.stogiatro.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me