To Koυρδιστό Πορτοκάλι σάς παρουσιάζει αποκλειστικά το ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για 10 Πυρηνικές Βόμβες που ετοιμάζεται να ρίξει από την ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας και οι οποίες θα προκαλέσουν παγκόσμια αίσθηση>
1) ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πιο αναλυτικά. Οι συμπολίτες μας που συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους θα έχουν το δικαίωμα χρονομίσθωσης μιας οικίας που θα παρέχεται από το κράτος εφ΄όρου ζωής. Το ποσό εν είδη χαμηλού ενοικίου δεν θα έχει καμμία σχέση με έντοκα δάνεια των τραπεζών, θα μπορεί όμως να αποπληρώσει σε βάθος χρόνου την κατασκευαστική αξία του ακινήτου. Τα συγκεκριμένα ακίνητα δεν θα μπορούν φυσικά να πωληθούν αλλά θα ανήκουν εφ΄ορου ζωής στους πολίτες με την προυπόθεση ότι εκείνοι θα είναι συνεπείς στην πληρωμή του "ενοικίου".
Αυτό από μόνο του αποτελεί επανάσταση μια και θα πάρει μπρος ο κοιμισμένος γίγαντας της οικοδομής. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες.
2) ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πρόκειται για το Πρόγραμμα "Ζορμπάς" το οποίο θα δίνει την δυνατότητα σε όσους πολίτες ξένων χωρών επιθυμούν να αγοράσουν σπίτια στην Ελλάδα να έχουν την δυνατότητα με χαμηλότοκα δάνεια και εφ΄ όσον πληρούν τις προυποθέσεις να αποκτήσουν το ελληνικό σπίτι της αρεσκείας τους.


3)ΖΩΝΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
Ακόμη κι αν χρεισθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έλθει σε ρήξη με την Ε.Ε είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ζώνες μηδενικής φορολόγησης για τους ξένους επενδυτές με την προυπόθεση να προσλαμβάνουν σε ένα ποσοστό 60-80% Ελληνες ανέργους οι οποίοι στο μεταξύ θα έχουν αποκτήσει την σχετική κατάρτιση.

4) ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
5) ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
6) ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
7)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
8) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
9)ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
10)ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ