6/8/14

Σκάει μεταγραφή-δώρο από ...Παναθηναϊκό!



Γιατί ο αποκλεισμός του «τριφυλλιού»... έφερε χαμόγελα στο Λιμάνι και πως οι «πράσινοι» θα βοηθήσουν τους Πειραιώτες να κάνουν μία ακόμη βαρβάτη κίνηση.

Αρκετά δύσκολο είναι το σημερινό βράδυ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο αποκλεισμός από την Σταντάρ Λιέγης «πόνεσε» αρκετά τόσο... ψυχολογικά όσο και οικονομικά. 

Στο «τριφύλλι» είχαν ψηθεί πάρα πολύ με τα «αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ» και την πιθανή επιστροφή της ομάδας και ήλπιζαν πως με την πρόκριση σήμερα θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τα λεφτά από το Γιουρόπα και να κινηθούν για δύο ακόμα μεταγραφές που θα τους έδινε ελπίδες ακόμα και για πρόκριση (μέσω των πλέι οφ) στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Το όνειρο όμως χάθηκε μαζί με την πρόκριση και τώρα στο «τριφύλλι» περιμένουν την Παρασκευή για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός όμως εκτός από το γόητρο... χτύπησε και την τσέπη του Παναθηναϊκού. Για την οικονομική ζημιά του ΠΑΟ μετά τον αποκλεισμό σας γράψαμε σε προηγούμενο θέμα, ωστόσο αυτό που δεν είπαμε ήταν για το... δώρο που θα κάνουν οι «πράσινοι» στον Ολυμπιακό.

Και δεν μιλάμε για... κανένα δωράκι, αλλά για δώρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ουσιαστικά μία βαρβάτη μεταγραφή. Πώς γίνεται αυτό; Από το market pool του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο και φέτος θα καταλήξει ολόκληρο στον Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα στην διοργάνωση.
Για τη σεζόν 2013/14 το ποσό αυτό ήταν 11.806.000 ευρώ και το εξασφάλισε αποκλειστικά ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στα play offs. Το ποσό αναμένεται να κυμαίνεται και φέτος στα ίδια επίπεδα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me