15/8/14

Τα… όνειρα του ΓΑΠ






Μηχανισμό που θα τον βοηθήσει να επανέλθει (;;;) στα πολιτικά πράγματα, προσπαθεί – επί ματαίω μέχρι στιγμής – να κατασκευάσει, τους τελευταίους μήνες, ο Γιώργος Παπανδρέου. 


Καθώς η αμφισβήτησή του, λόγω του καταστροφικού έργου των κυβερνήσεών του, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ο Γιώργος (ο ταξιδευτής), δίνει αγώνα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, για να οργανώσει ένα στοιχειώδη μηχανισμό ο οποίος θα του επιτρέψει κατά τη διάρκεια των κομματικών διαδικασιών του Φθινοπώρου την επιστροφή του στην πολιτική και γιατί όχι, όπως λένε όσοι έχουν απομείνει δίπλα του, και στο τιμόνι του κόμματος.

Για την ώρα, τόσο πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, όσο και στενά συγγενικά του πρόσωπα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να είναι αυτός “επικεφαλής του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές” ή επικεφαλής νέου κόμματος.


Πρόσωπο πολύ κοντά στον τέως πρωθυπουργό έλεγε τις προάλλες ότι «όσοι πιστεύουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ ότι ο Παπανδρέου ξόφλησε κι ότι θα αφήσει να καθορίσουν το μέλλον του Κινήματος , ο Βενιζέλος με το ΠΑΣΟΚ-Ελιά, τα διαπλεκόμενα και η Μέρκελ δεν έχουν καταλάβει με ποιον έχουν να κάνουν. Γιατί ο Παπανδρέου είναι πάντα Παπανδρέου και ξέρει να δίνει και να κερδίζει τέτοιες μάχες».

Να δούμε τι θα δούμε και τι θ’ ακούσουμε ακόμα στον όμορφο κόσμο του (διαλυμένου) ΠΑΣΟΚ… Και κάτι τελευταίο: το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του για τα (καταστροφικά) χρόνια της πρωθυπουργίας του, καθώς κι ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ζητήσει, ούτε μισή συγνώμη από το λαό που τον “κατακρεούργησαν” με τα μνημόνια, (αυτός και οι… κηπουροί του), απλώς δείχνει πόσο δίκιο έχουν όσοι υποστηρίζουν πως ο Παπανδρέου ζει – κυριολεκτικά- στη κοσμάρα του!

ΥΓ. Οι πολίτες, πάντως, του έχουν… δείξει εδώ και μήνες το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει: να συνεχίσει τις (πολύμηνες) διακοπές του και να αφήσει τη χώρα στην ησυχία της! Άλλο αν αυτός δεν το καταλαβαίνει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me