2/8/14

Ο Μανωλάς είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους

Ο Μανωλάς είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους
 
 
Το να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα κομπλεξικών τύπων που τα τελευταία 20 χρόνια έχουν σαλέψει από τις αμέτρητες «φάπες» που έχουν φάει από τον Ολυμπιακό… είναι άνευ ουσίας. 

Προσωπικά, έχω πάψει να δίνω σημασία σε όσα λένε και σε όσα γράφουν και τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ούτως ή άλλως σοβαρή συζήτηση είναι αδύνατον να κάνεις με τυπάκια που έχουν μάθει να κάνουν συνεχώς το άσπρο μαύρο και στηρίζονται μονίμως σε ψέματα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μόνο αδιαφορία τους αξίζει…

Επειδή, όμως, δεν έχουμε να ασχοληθούμε και με τίποτα καλύτερο αναμένοντας το σπουδαίο αποψινό φιλικό ματς του Θρύλου με την Μάντσεστερ Σίτι, αυτό που θα ήθελα να πω σε διάφορους στερημένους και πικραμένους είναι τούτο: 

Το ποσό που θα πάρουν… δωράκι από το κράτος για το γήπεδο, είναι περίπου ανάλογο με το ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός εφόσον πουλήσει τον Κώστα Μανωλά! Κι αυτό ακριβώς είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους! Να βλέπουν ένα παιδί που έφυγε τρέχοντας από την ΑΕΚ επειδή δεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι, να μεγαλουργεί τώρα στον Ολυμπιακό και να αξίζει όσο η… κρατική δωρεά που θα πάρουν.


Και για να μην παρεξηγηθώ όσον αφορά στο γηπεδικό της ΑΕΚ, προσωπικά όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα να φτιάξουν νέο γήπεδο οι «κιτρινόμαυροι», αλλά το θέλω κιόλας! Όπως θα ήθελα η ΑΕΚ να είναι στη Σούπερ Λίγκα και να μην βολοδέρνει στις κατηγορίες που την έστειλαν οι… σωτήρες της, για να μην πληρώσει μία από τα τεράστια χρέη που άφησε προς το δημόσιο και προς  τρίτους. Απλά κάποια στιγμή θα ήθελα να μας πουν που το βρήκαν το γήπεδο. 

Πως γίνεται βρε αδερφέ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ (άλλοι κρατικοδίαιτοι αυτοί…) να είχαν από παλιά δικά τους γήπεδα και ο Ολυμπιακός όχι; Την απάντηση την γνωρίζουν όλοι φυσικά, αλλά την… ξεχνούν, διότι δεν τους συμφέρει. Άπαντες δωράκι από το κράτος τα πήραν τα γήπεδά τους και έχουν το θράσος να μιλούν για το Καραϊσκάκη που ο Ολυμπιακός το έφτιαξε μόνος του, χωρίς να του ανήκει!

Δεν πειράζει, όμως. Όλοι αυτοί βλέπουν χρόνια τώρα τον Ολυμπιακό να προοδεύει κι αυτό είναι που τους πονάει! Και ειδικά για κάποιους η μεγαλύτερη τιμωρία τους τώρα... ακούει στο όνομα Κώστας Μανωλάς! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν με το καλό επιστρέψουν εκεί που (πραγματικά) ανήκουν…

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/dhmhtrhs-grhgoropoylos/45251-o-manwlas-einai-h-megalyterh-timwria-toys

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me