4/7/14

MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Μία πολύ συγκινητική και μαγική βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν χτες το βράδυ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν τη δράση της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Και ήταν πάρα πολλοί!

Περισσότεροι από 50.000 φίλοι στήριξαν την άκρως επιτυχημένη συναυλία και τη μοναδική πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, σε μία βραδιά που ξεχείλιζε αγάπη!

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης STAVENTO ξεσήκωσαν το Oλυμπιακό Στάδιο, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Όλη η χώρα έγινε μια φωνή, καθώς χιλιάδες θεατές πλημμύρισαν την αρένα και τις κερκίδες, δηλώνοντας τη συμπαράσταση και την αγάπη τους στον ιερό σκοπό της στήριξης συνανθρώπων μας.


Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Η βοήθεια θα είναι σημαντική καθώς με κάθε εισιτήριο που κόστιζε 7 ευρώ εξασφαλίστηκαν 7 μερίδες φαγητού ή μισό κιβώτιο τρόφιμα για όσους ανθρώπους τα έχουν ανάγκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me