4/7/14

''ΛΟΥΚΕΤΟ'' ΓΙΑ ΤΗΝ GUCCI TOY ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ...

Μετά από χρόνια μεγάλης επιτυχίας, μετά από περιόδους αίγλης, κατά τις οποίες οι πελάτες συνωστίζονταν έξω από τις πόρτες του, το γνωστό κατάστημα της χλιδάτης φίρμας «Gucci» στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα...
στην οδό Κολοκοτρώνη 8, κλείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, εχθές ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του ομίλου για τον τερματισμό λειτουργίας ενός καταστήματος - ναυαρχίδα για τον όμιλο που αντιπροσωπεύει τη γνωστή φίρμα στην Ελλάδα, αυτό του κ. Χαραγκιώνη.

Η εταιρεία πλέον διατηρεί μόνο το σημείο πώλησης στην Τσακάλωφ 27, το οποίο όμως επίσης, σύμφωνα με πηγές μας, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και το φάσμα του λουκέτου.

O αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου, με τη μορφή franchise, βίωσε όλη την πορεία της ιταλικής φίρμας στην ελληνική αγορά άλλοτε με δυναμισμό, τώρα όμως με το χειρότερο τρόπο, λόγω της γενικής αδυναμίας στην οποία η οικογένεια Χαραγκιώνη έχει περιέλθει.

Πάντως, από το 2010 που η Gucci συνεργάστηκε με τον Έλληνα businessman είχαν υπάρξει μεγάλες επιτυχίες που δεν προετοίμαζαν για το αρνητικό αποτέλεσμα, που η κρίση και μια σειρά λανθασμένων επιλογών έφερε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me